Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin tartışmalı final kararı ve Yaralı Kuşlar dizisinin kıskandıran başarısı!

Kanal D’nin tartışmalı final kararı ve Yaralı Kuşlar dizisinin kıskandıran başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz sezon izleyicilerle buluşan Yaralı Kuşlar dizisi, Kanal D tarafından gündüz kuşağında ekrana getirildi. Günlük dizi olarak öne çıkan Yaralı Kuşlar 165. bölümü ile birlikte final yaptı. 1 Nisan 2019 tarihinde başlayan dizi, 29 Kasım 2019’da final yaptı. Yani Kanal D diziye uzun süre dayanamadı. Kanal D’nin final kararı da biraz tartışmalıydı. Zira dizinin yurt dışında büyük ilgi göreceği kesindi ve böyle de oldu.

Eccho Rights firmasının dağıtımını üstlendiği Yaralı Kuşlar, yurt dışında ilgi görmeye devam ediyor. Wounded Birds ismiyle pazarlanan dizi Meksika’da da izleyicilerle buluşacak.

Türk dizilerini en çok yayınlayan kanallardan olan Imagen TV, Yaralı Kuşlar dizisinin de haklarını satın aldı. Eccho Rights şirketinin Latin Amerika’daki satış ve alımlarından sorumlu ismi Lisa Wegscheider, “Latin Amerika’daki yayıncılar Yaralı Kuşlar’ın bölgedeki başarısını yakından takip ettiler ve dizinin alıcıların ilgisini çekmeye devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Yaralı Kuşlar’ın kadrosunda; Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen (Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır),Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Hasan), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik Uyar (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı),Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta),Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz) gibi birbirinden yetenekli isim yer aldı.