Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde Almila Ada’ya özel bir rol verildi!

Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinde Almila Ada’ya özel bir rol verildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İclal Aydın’ın çok satan Üç Kız Kardeş romanının dizi versiyonu yakında izleyicilerle buluşacak. Kanal D ekranında yayınlanacak olan dizinin çekimlerine Ayvalık’ta devam ediliyor. En son 2018 yılında dizi setlerinde gördüğümüz İclal Aydın, aslında bu kitabı bir dizi hikayesi olarak yazmaya başlamış ama daha sonra romana çevirmeye karar vermişti.

Çok ilgi çeken Üç Kız Kardeş romanının dizi versiyonuna da izleyicilerin yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor. Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu dizinin en dikkat çeken karakterlerine hayat verecek. İclal Aydın, kızların annesi olarak ekrandaki yerini alacak.

İclal Aydın, senaryo yazım çalışmaları sırasında ekibe verdiği destek ile de diziyi şekillendirdi. Almila Ada ise 2019-2020 sezonunda yayınlanan Güvercin isimli dizinin ardından yeniden ekranlara dönüş yapacak.

Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisinde Almila Ada'ya özel bir rol verildi! 73

Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizideki Nehir karakteri ile 2014 yılında ilk kez dizi setlerinde görünün Almila Ada, Kırgın Çiçekler isimli dizide de bir süre yer aldı. Adı Efsane dizisindeki Melis karakteri ile çok sevilen oyuncu, en iyi çıkışını ise Cennet’in Gözyaşları isimli dram dizisiyle elde etti.

Bir Deli Rüzgar ve Güvercin dizilerinin ardından ise Almila Ada, Üç Kız Kardeş dizisinin Dönüş karakteri ile ekranlara dönme hazırlığı yapıyor. Hayranları bu gelişmeden son derece memnun. Hem güzelliği hem de fit vücudu ile dikkat çeken oyuncu, bugüne kadar rollerinde karakterin hissini izleyicilere geçirme konusunda çok başarılı sınavlar vermişti.

Kanal D'nin Üç Kız Kardeş dizisinde Almila Ada'ya özel bir rol verildi! 74

Üç Kız Kardeş dizisinde Dönüş karakteri aynı zamanda hikayenin anlatıcısı konumunda… Bu nedenle de Almila Ada’ya özel bir görev verilmiş durumda. Genç oyuncu, hikayedeki ablası Türkan’ın ve dolayısı ile Kalender ailesinin yaşadıklarını izleyicilere anlatan kişi oldu.

Dönüş karakterinin fragmana yansıyan şu sözleri hikayenin ne kadar trajik olacağını da gösteriyor: “Ablam, annemle babamın ilk göz ağrısıydı. İlk göz ağrısının kalp ağrısına dönüşeceğini bilmeden babam ablamı sanki yıllardır görmüyormuş gibi izliyordu.”

Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan, Berker Güven’in canlandırdığı Somer ile evlenecek. Ancak Somer zorunlu bir evlilik olduğundan Türkan’ı istemiyor… Birbirine çok bağlı olan Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesi de ekranda birbirinden etkili dram hikayeleriyle milyonlarca izleyiciyi etkileyecektir.

Almila Ada’nın anlatıcılığını yapacağı hikayenin ilk görüntüleri çok dikkat çekerken, ne zaman başlayacağı konusunda ise henüz net bir tarih belirlenmedi.