Ana sayfa Sosyal Medya Kanal D’nin Yargı dizisinde başrolü hak eden bir oyuncu daha var!

Kanal D’nin Yargı dizisinde başrolü hak eden bir oyuncu daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinin senaryosu o kadar muhteşem ki, izleyiciler pazar akşamlarını heyecanla bekliyor… Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisinin de rollerine çok yakışması ile birlikte Yargı her hafta yükseliş yaşıyor…

Sadece reyting yükselişinden bahsetmiyoruz, diziye olan ilgi ve sosyal medya desteği artıyor. Ancak asıl yükseliş hikayede yaşanıyor. Hikayede senarist Sema Ergenekon her hafta daha heyecanlı, daha sürükleyici ve daha etkili sahnelerle izleyenleri mest etmeye devam ediyor.

Yargı dizisinin 8. yeni bölümünde de yine çok etkili anlar yaşanacak. Dizi hayranları merakla beklerken, fragman da paylaşıldı. Engin ile Ceylan arasındaki psikolojik derinliği olan sahneler çok etkileyici olacak. Engin karakterini canlandıran Onur Durmaz muhteşem bir oyunculuk sergiliyor.

Ceylin’in en yakın arkadaşı olan Engin, avukatlık yapıyor. Zor zamanlarda hep Ceylin’e yakın olan Engin, katil çıktı. İnci’yi öldürenin Engin olduğunun ortaya çıkması Ceylin’i mahvetti.

Yargı dizisinin 7 Kasım’daki 8. bölümde Engin karakteri ile Onur Durmaz bir hayli öne çıkacak. Sosyal medyada yapılan yorumlarda da oyuncuya övgülerde bulunuluyor.

Kanal D'nin Yargı dizisinde başrolü hak eden bir oyuncu daha var! 7

Dizi hayranları ise sadece başrol ikilisine bakılmaması gerektiğini, iyi performans sergileyen başka oyuncular olduğunu belirten yorumlar yapıyor.

Bir dizi hayranı, “Herkes başrol oyuncularını abartıyor. Bence, esas abartılması gereken Engin rolünü oynayan Onur Durmaz. Mükemmel oyuncu. Keşke artık başrol teklif ederken yakışıklılık ve güzellik değilde, gerçekten oyunculuk kriterleri olsa” diye yorumda bulundu.

Bir başka dizi hayranı ise “Engin’in oyunculuğunu kimse konuşmuyor, adam resmen rolünü yaşıyor” şeklinde yorum yaptı.

Onur Durmaz, başarılı performansı ile dizide göz dolduran isimlerin arasına yerleşti.