Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz’in kadrosu yıkılıyor! Sürpriz isimler dahil oldu…

Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz’in kadrosu yıkılıyor! Sürpriz isimler dahil oldu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/ Detay – Eylül sezonunun başlamasına neredeyse bir kaç hafta kaldı ve heyecan gittikçe tırmanıyor! İzleyicinin merakla beklediği geçtiğimiz sezonlardan gelen dizilerin yanı sıra yeni başlayacak diziler de sezonda ekranları renklendirecek.

Kanalların hummalı bir çalışma içerisine girdiği süreçte dizilerle ilgili pek çok haber gelmeye devam ediyor. Yeni hikayeler, yeni partnerlikler, sürpriz isimler derken dizilerle ilgili yaşanan gelişmeler izleyiciyi heyecanlandırıyor. Son olarak Kanal D için hazırlanan ve dünyaca ünlü dizi Doctor Foster’ın yerli versiyonu olan dizi de yeni sezonun iddialı işleri arasında.

Son döneme damga vuran Kadın, Yasak Elma, Bizim Hikaye, Anne, Kızım gibi dizilerin yanı sıra geçtiğimiz sezon başlayan Öğretmen, Baraj gibi dizilerin de yapım firması olan Med Yapım, yine yerli uyarlama olan Sadakatsiz dizisi için çalışmalarını sürdürüyor. İddialı yapımın oyuncuları da iddialı. Sürpriz bir isim de listede yer alıyor.

Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in kadrosu yıkılıyor! Sürpriz isimler dahil oldu... 9

Kanal D’nin yeni projesinin hazırlıkları sürerken başrol oyuncuları da bir süre önce belli olmuştu. Cansu Dere ve Caner Cindoruk’u buluşturan dizinin senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu yazıyor. Yönetmenliğini ise 3 sezon boyunca Yasak Elma dizisini yöneten ve son dönemin yine iddialı yönetmenleri arasında yer alan Neslihan Yeşilyurt yapacak.

Diziye kısa bir süre önce Yeliz Kuvancı’nın katıldığı öğrenilmişti. Aynı şekilde Burak Sergen, Eren Vurdem de kadroda. Bir diğer sürpriz ise Mucize Doktor dizisinden ayrılan Özge Özder oldu.

Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in kadrosu yıkılıyor! Sürpriz isimler dahil oldu... 10

Asıl ilginç sürprizi ise yeni ve genç bir oyuncu yapacak; Tarık Emir Tekin. Kim mi? Şu anda Yasak Elma dizisinde oynayan Şevval Sam’ın, Futbolcu Metin Tekin ile evliliğinden olan oğlu. İlk kez bir dizide oynayacak olan Tarık Emir Tekin, hem genç kızların gönlünü yakışıklılığıyla çalacak hem de oyunculukta ilk sınavını verecek.

Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in kadrosu yıkılıyor! Sürpriz isimler dahil oldu... 11