Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi tutmadı ve son kez ekrana geliyor!

Kanal D’nin yeni dizisi tutmadı ve son kez ekrana geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında büyük umutlarla İyi Aile Babası ismi ile başlayan dizi ilk 4 bölümden sonra isim ve konsept değişikliğine uğradı. Birol Güven’in senaryoyu teslim almasının ardından dizinin ismi Babam Çok Değişti olarak yenilendi.

Ancak şimdiye kadar 7 bölümü yayınlanan aile komedisi yapımının ne yazık ki reytingleri çok düşük gelmeye devam etti. Sonuç olarak da Kanal D final kararı aldı. Dizinin son bölümü ise 28 Ocak Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Peki Babam Çok Değişti dizisinin finalinde neler olacak?

Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon ve Timur Acar’ın başrollerinde yer aldığı Babam Çok Değişti 4. Bölüm Final Fragmanı yayınlandı, aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz! Rıfkı, Ayfer’e evlenme teklif ediyor, Arife ortalığı karıştırıyor!

Rıfkı sonunda Ayfer’e evlenme teklif eder. Herkes Rıfkı için çok mutlu olmuştur. Ancak Arife yine yerinde durmaz ve ortalığı karıştırır. Arife’nin planları tutacak mı? Rıfkı ve Ayfer evlenebilecek mi?

Babam Çok Değişti final bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!