Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kanal D’nin yeni stratejisi Eser Yenenler’in sunacağı Şöhret Kafası ile test edilecek!

Kanal D’nin yeni stratejisi Eser Yenenler’in sunacağı Şöhret Kafası ile test edilecek!

tarafından ker_def

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Kanal D’nin yeni yarışma programını köşesinde değerlendirdi.

Hayati ve Diğerleri dizisinden ikinci kez hüsran yaşayan Kanal D, şimdilerde Şöhretin Kafası yarışma programına bel bağlamış durumda.

Eser Yenenler’in sunuculuğunu üstlendiği yarışma programı ile reyting peşine düşecek olan Kanal D, yeni sezonda daha az dizi yayınlama kararı almıştı.

Kanal D’nin yeni sezonda yarışma programlarına ağırlık verme ve bütçeyi mümkün olduğu kadar aza indirme çabasına şahit olacağız. Bu plan tutar mı bilinmez ama, Eser Yenenler’in sunuculuğunu üstlendiği Şöhret Kafası, önemli bir test olarak önümüzde duruyor.

İşte Kanal D’nin yeni kozu Şöhret Kafası ile ilgili Anibal Güleroğlu’nun analiz yazısı:

KANAL D’NİN KOZU, ‘ŞÖHRET KAFASI’

Kanal D'nin yeni stratejisi Eser Yenenler'in sunacağı Şöhret Kafası ile test edilecek! 7

Emre Karayel sunumundaki ‘Çarkıfelek’ ile ilk 10 içinde yer almayı başaran, lakin yeniden devreye soktuğu ‘Hayati ve Diğerleri’nde bir kez daha hayal kırıklığı yaşayan Kanal D’nin eğlence ve rekabete yeni bir soluk katma iddiası, ‘Şöhret Kafasıyla’ kendini göstermeye hazırlanıyor.

9 Temmuz Pazartesi’den itibaren yepyeni bir yarışma olarak izleyicinin beğenisine sunulacak olan yapımda şöhret kafasıyla hareket edenlerin neler yapacağını, yapılanların ne kadar işe yarayacağını hep birlikte göreceğimiz muhakkak. Ancak bir gerçek var ki o da, ‘Açılsın kapılar… Yansın ışıklar… Tutulsun nefesler… O geliyor’ diyerek hayli iddialı bir dille tanıtım yapan ‘Şöhret Kafası’nda Eser Yenenlerin sunuculuğunun programın en büyük kozu olduğu!