Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’ye bravo önce Teşkilat’ı indirdi, şimdi de Destan dizisine çelme taktı!

Kanal D’ye bravo önce Teşkilat’ı indirdi, şimdi de Destan dizisine çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’ye bravo, Yargı’dan sonra Üç Kız Kardeş de patlama yaptı! Sadakatsiz ve ardından Camdaki Kız ile geçen sezon çok iyi iki dizi başlatan Kanal D, şimdi bu iki yapımın ikinci sezonlarında da başarılı sonuçlar almasının keyfini sürüyor. Sadakatsiz 9 bölüm sonra final yapacak ama iki sezonluk unutulmaz bir proje olarak kalacaktır. Camdaki Kız’ın bir sezon daha devam edip etmeyeceği ise sezon sonuna doğru netleşecek.

Kanal D’nin bu sezon başlattığı iki dizisinde de çok olumlu sonuçlar alınması, kanal yönetiminin iyi tercihler yaptığını gösteriyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisi Pazar akşamları izleyicileri Kanal D ekranına topluyor. Dizi ilk başladığında TRT1’de yayınlanan Teşkilat birincilikler alan projeydi ama artık zirvenin sahibi Yargı dizisi oldu.

Kanal D'ye bravo önce Teşkilat'ı indirdi, şimdi de Destan dizisine çelme taktı! 8

Kanal D’nin bu sezon için planladığı Üç Kız Kardeş ise salı akşamları yayınlanıyor ve 4. bölümünde tüm kişiler kategorisinde birinci olarak gücünü gösterdi. Dizi üçüncü bölümde bir reyting sıçraması yaparak iyi bir çıkış yapmıştı. Ancak dördüncü bölümde bir sıçrama daha geldi ve 7’li oranlara çıkan tüm kişiler ve ABC1 gruplarındaki ilgide büyük artış yaşandı.

Yargı dizisinin Teşkilat’ın elinden birinciliği aldığı gibi, atv’nin Destan dizisinin birinciliği de bu hafta el değiştirdi. Tüm kişiler kategorisinde rakibini geride bırakan Üç Kız Kardeş, böylece gücünü sergilemiş oldu. AB’de günü üçüncü bitiren dizi, ABC1’de ise ikincilik elde etti. Yeni başlayan bir dizi için bunlar muhteşem sonuçlar.

Kanal D'ye bravo önce Teşkilat'ı indirdi, şimdi de Destan dizisine çelme taktı! 9

Kadın izleyicileri kendisine daha çok çeken bir proje olan Üç Kız Kardeş’in en önemli gücü hikayesinde yatıyor. Hikayenin yazarı İclal Aydın da başrol oyuncusu olunca, akıcılığın yanı sıra duygunun da çok iyi aktarılması dizinin başarısının nedenleri oldu.

22 Mart salı akşamı yayınlanacak olan 5. yeni bölüm yine çok heyecanlı olacak. Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan karakterinin yeni kararı dizide büyük değişimi beraberinde getirecek. Türkan, artık Somer’e dişini gösteriyor ve her şeyin değişeceğinin mesajını veriyor. İşte Üç Kız Kardeş’in beşinci bölüm fragmanı: