Ana sayfa Sosyal Medya Kanalını açtı! Merve Boluğur dizilerde yok ama hayranlarına büyük sürpriz yaptı!

Kanalını açtı! Merve Boluğur dizilerde yok ama hayranlarına büyük sürpriz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Uzun süredir ekranlarda olmayan ama magazinin ve sosyal medyanın da gündeminden düşmeyen bir isim Merve Boluğur. Yaptığı cesur paylaşımlar ve ilginç mesajlarıyla dikkat çeken Boluğur, hayranlarını şaşırtacak bir adım daha attı. Oyuncunun dizilerde rol almasını bekleyen hayranları biraz daha bekleyecek ama onu izleyip görebileceği bir başka alan var artık!

Boluğur, daha önce pek çok başarılı projede güçlü rollerde almasına karşın son dönemde hiç bir projede yok. Tercihi mi böyle, teklif mi gelmiyor kimse bir şey anlamasa da gündemde kalmayı bir şekilde hep başardı.

Oyuncu, sosyal medya üzerinden hayranları ile etkileşim halindeydi çoğunlukla ama bu  işi biraz daha ileriye taşıyor. Dizilerde, sinema filmlerinde olmasa da instagram’a  3.8 milyon takipçisi ile de hatırı sayılır bir kitleyi peşinden sürüklüyor.

Boluğur, 2 yıl önce dijital alanda bir adım daha atmış ama devamını getirmemişti. Youtube’da resmi bir kanal kuran oyuncu, tek bir video paylaşıp bu alanı boş bırakmıştı ama artık durum değişiyor! Merve Boluğur,  aradan geçen 2 yılın ardından yeniden youtube’a dönüş kararı aldı ve sonunda açtı!

Geçtiğimiz günlerde hayranlarına instagram hesabından sürprizi veren oyuncu, “Youtube kanalım için, çekimlerim devam ediyor” yorumunu yapmıştı.

Sonunda o kanal açıldı! İşte Merve Boluğur’un instagram’dan Youtube kanalının açıldığı haberini verdiği o paylaşım:

Youtube kanalım açıldı. Linkim bio da:)yepyeni bir heyecan içindeyim.Merve boluğur değil Merveyi göreceksin.Birlikteliklere bakış açım,en eğlenceli anlarım(kahkalarım:)hobilerimi yaparken sana önerilerde bulanacağım.meshur seyahatlerim,oyunculuk maceralarım,meditasyon nasıl yapılır?daha neler neler.. dolu dolu içerikler paylaşacağım.hayatıma misafir olabilirsin.hadi yanımda ol❤️tek hesabım bu.diğerlerine itibar etmeyeniz.bu hafta ilk videom sizlerle????

Kanalını açtı! Merve Boluğur dizilerde yok ama hayranlarına büyük sürpriz yaptı! 7