Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar 12 Nisan 42. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Muzaffer’in verdiği şok haber ne?

Kanatsız Kuşlar 12 Nisan 42. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı… Muzaffer’in verdiği şok haber ne?

tarafından zk zk
ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölümü 12 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Ahmet Varlı’nın rol aldıkları dizinin 42. bölüm 2. tanıtımı da yayınlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemre, sevdiği adamda gözü olduğunu düşündüğü ablası Zeynep’e karşı adeta kontrolden çıkar. Ahmet, aralarına girerek onları ayırmaya çalışırken hiç beklenmeyen bir şey olur.

Muzaffer, oğlunun yaşadığı haberi karşısında şaşkındır. İnanmak istediği ama bir yandan da için için gerçek olmasından korktuğu durum karşısında aklı karışır. Bu konuda yanında olmasını ve desteğini istediği Nefise iyice çaresiz kalır. Yaşananlar, onların aşklarının bir sınavı olacak gibidir.

KANATSIZ KUŞLAR TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLA

Muzaffer, Cemre ile Zeynep’e kendi öz kızları gibi sahip çıkar. Gösterdiği tavır ve cesaret Nefise’nin de gözünden kaçmaz.

Onur, Zeynep’in davranışına bir türlü anlam verememektedir. Bütün öfkesine rağmen onu sevmekten de vazgeçemeyince aşk acısını bastırmak için kendini olmadık işlere verir. Ancak bu sırada hiç hesap etmediği bir şey olur. Emre, etrafında olanlardan habersiz, adım adım gerçek babasına doğru yaklaşmaktadır. Sonunda herkesi şaşırtacak bir olayla Muzaffer, oğlunun yaşadığına emin olur.