Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar öyle bir hata yaptı ki, hemen final yapacak diziler listesine alındı!

Kanatsız Kuşlar öyle bir hata yaptı ki, hemen final yapacak diziler listesine alındı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

atv ekranlarında 43 bölümü izleyici ile buluşan Perşembe günleri ekrana gelen Kanatsız Kuşlar dizisinin akıbeti merak ediliyordu.

Dizinin final yapması artık kesin…

3 Mayıs Perşembe günü 44. bölümü yayınlanacak olan dizide hikayeler bir bir sonuçlandırılıyor.

atv’nin önümüzdeki sezon devam etmek istemediği Kanatsız Kuşlar dizisinin finalinin ne zaman olacağı henüz netleşmedi. Nasıl bir final ile biteceği de merak ediliyor.

Haziran ayının ilk haftasında dizinin veda etmesi önemli bir ihtimal, ancak netlik yok.

Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al gibi isimleri buluşturan Kanatsız Kuşlar dizisi ağır bir dram içeriyor.

Yaz dizisi olarak başlayıp sonra yeni sezonda da devam eden başarılı bir yapımdı.

Hatırı sayılır bir izleyici kitlesi olan dizi, sezon başında çok iyi reytingler elde edebiliyordu. Ancak daha sonra bu reytingler düşmeye başladı.

KANATSIZ KUŞLAR NEDEN VEDA EDİYOR?

Kanatsız Kuşlar öyle bir hata yaptı ki, hemen final yapacak diziler listesine alındı! 7

KANITSIZ KUŞLAR TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Reytinglerin düşmesinin altındaki sebep hikayenin artık tükenmiş olması. Aslında dizide büyük bir hata yapıldığını kabul etmek lazım. Bu hata senaryo grubundan geldi… Hikayenin haftalar geçtikçe tükenmekte olduğunu fark edemeyen ve yeni olaylarla izleyiciyi sürükleyemeyen senaristler, dizinin final yapmasının arkasındaki en önemli etken oldu.

Koliba Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi aslında veda edecekler listesine ansızın girdi. Önümüzdeki sezon devam edebilme ihtimali olan yapımlardan birisi olarak görünüyordu. Ancak final kararı kesin olarak alındı. Çünkü hikaye bitti…

Dizi saçmaladığı noktasında da sosyal medyada sık sık eleştiriliyor. Senaryoda vurucu noktaların kalmaması ve yeni konuların da yaratılamaması dizinin sonunu hazırladı.