Ana sayfa Dizi Haberleri Kanatsız Kuşlar, Yasak Elma, Sen Anlat Karadeniz, Kadın! 4 dizide 4 büyük hatayı kimse görmüyor mu?

Kanatsız Kuşlar, Yasak Elma, Sen Anlat Karadeniz, Kadın! 4 dizide 4 büyük hatayı kimse görmüyor mu?

tarafından ker_def
Milliyet Blog’da Gökoya mahreçli, emekli iktisatçı yazarın yazısı:

Dizilerdeki Erkek Oyuncuların Ellerine Dikkat..

Geçtiğimiz günlerde Kanatsız Kuşlar dizisini seyrederken bir şey dikkatimi çekti. Dizide Muzaffer rolünü canlandıran Fatih Al’ın elleri idi dikkatimi çeken. Muzaffer Bey büyük bir iş adamı. Onu canlandıran Fatih Bey de çok yakışıklı bir adam. Ama ya elleri. Kızarmış, şişmiş, manikür desteği görmemiş bu eller o saygıdeğer iş adamına hiç yakışmıyordu. Sanırsınız adam taş ocağında veya bir inşaatta çalışıyor. Masa başı bir işte çalışan, özellikle patron durumundaki bir adamın elleri değildi gördüklerim. Acaba dedim. Dizi oyuncuları dizilerden aldıkları paralarla geçinemiyor da boş zamanlarında taş mı taşıyor, duvar mı yapıyor.

KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kanatsız Kuşlar, Yasak Elma, Sen Anlat Karadeniz, Kadın! 4 dizide 4 büyük hatayı kimse görmüyor mu? 9

Dün gece de Yasak Elma dizisini izlerken Alihan rolündeki Onur Tuna’nın elleri dikkatimi çekti. Alihan Bey de saygın bir iş adamı. Ne yazık ki Onur Tuna saçına, kıyafetine gösterdiği özeni ellerine göstermemiş ve gene şiş, kırmızı ve özensiz tırnaklı bir el seyretmek zorunda kaldık.

YASAK ELMA DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Burcu ile skyp konuşmamızda bunları anlattığımda film ve dizilerde aynen yüz makyajı gibi el makyajı da yapıldığını ve kişilerin oynadıkları role göre el tipi yaratıldığını söyledi.

Gerçekten de Sen Anlat Karadeniz dizisinde Deli Tahir Ulaş Tuna Astepe kum çektığı motorda çok bakımlı bir elle dikkat çeker. Yaşamında hiç duman tutmamış, hiç gemi halatı çekmemiş gibi bir intiba uyanır izleyende.

Kanatsız Kuşlar, Yasak Elma, Sen Anlat Karadeniz, Kadın! 4 dizide 4 büyük hatayı kimse görmüyor mu? 10

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Aynen Kadın dizisinde Arif rolundeki Feyyaz Duman da manikürlü parmakları ile komik kaçar Tarlabaşındaki çay ocağında.

Bence dizilerde bu ufak gözüken, gerçekte çok göze batan ayrıntılara dikkat edilirse daha başarılı yapımlar ortaya çıkacağına inanıyorum.

Kanatsız Kuşlar, Yasak Elma, Sen Anlat Karadeniz, Kadın! 4 dizide 4 büyük hatayı kimse görmüyor mu? 11

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ