Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisinde olmayınca olmuyor, reytingler yine üzdü!

Kanunsuz Topraklar dizisinde olmayınca olmuyor, reytingler yine üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Kanunsuz Topraklar, önceki hafta iyi bir reyting çıkışı yapınca hayranlar rahat bir nefes almıştı. Ancak bu hafta yine ciddi bir gerileme söz konusu… Dizinin hikayesi ve oyunculuk performansları konusunda bir sıkıntı yok ama, izleyicilere yeterince sıcak gelmediği de ortada.

Kanunsuz Topraklar dizisinin 11. bölümü 15 Aralık akşamı yayınlandı. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrolünde yer aldığı dizide yine kötülerin öne çıktığı, iyilerin ise kaybettiği bir tablo vardı. Necip Memili’nin canlandırdığı Ali Gelik karakterinin sürekli üstün gelmesinden rahatsız olan izleyiciler, eleştirilerini sosyal medyadan paylaştı.

Kanunsuz Topraklar dizisi sosyal medyada iyi bir etkileşim elde ediyor olsa da televizyon reytinglerinde bir türlü istenilen noktaya erişemedi. Dizi 11. bölümü ile de tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalamaya yakın oranlar elde etti. Bu da geçtiğimiz hafta yaşanan çıkışın söndüğü anlamını taşıyor…

Kanunsuz Topraklar için büyük beklentiler ve yüksek reytingler hedefi için ise ‘olmuyor yapacak bir şey yok’ diye düşünenler çoğaldı… Dizinin 6. bölümünden sonra hem yönetmen değişti hem yeni oyuncular katıldı hem de hikayede revizyonlar yapıldı. Tüm bunlara rağmen hala ortalamaya yakın reytinglerin alınıyor olması, iyi bir yükseliş için çareleri de tüketiyor.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında dokuzuncu olan dizi, AB’de ise 12. sırayı elde etti. Dizinin final yapması gibi bir beklenti yok. Ancak bu oranların da ikinci sezon getirmesi gibi bir olasılık da yok…

Kanunsuz Topraklar sezon boyunca bir şekilde devam edebilir ama gelecek yıllara doğru adım atması pek de mümkün görünmüyor.