Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar dizisine nazar değdi! Haberler üstüste geliyor!

Kanunsuz Topraklar dizisine nazar değdi! Haberler üstüste geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin yeni sezondaki iddialı dönem dizisi Kanunsuz Topraklar’ın setinde koronavirüs kabusu yaşanıyor! Son günlerde pek çok dizinin setinden benzer haberler gelmekte. Birer birer oyuncular veya ekipte çalışanların koronaya yakalanmasının ardından setler iptal ediliyor, çekimler durduruluyor.

Yılbaşından hemen önce bir kaç haftalık ara vermişti dizi setleri. Ancak bu aranın öncesinde bazı dizilerden koronavirüs haberleri gelmeye başlamıştı. Kanunsuz Topraklar dizisi de bu yapımlar arasında yerini aldı. Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları diziye yeni katılan Başak Parlak ilk olarak virüse yakalanmıştı.

Kanunsuz Topraklar’da Bahar karakterine hayat veren Başak Parlak’ın testinin pozitif çıkmasının ardından dizide Cemal’i oynayan Doğaç Yıldız’ın da testi pozitif çıktı! Bu durum çekimlerin durmasına neden oldu.

Hemen tüm set ekibi ve oyuncular testlerden geçirildi. Aralık ayının son haftasında yaşanan bu durumun ardından dizinin 13. bölümü de yayınlanamadı ve set durdu! Çarşamba akşamları ekrana gelen dizinin setinde korona vakaları bitmiyor!

Kanunsuz Topraklar dizisine nazar değdi! Haberler üstüste geliyor! 8

Yeni yeni haberler gelmeye devam ediyor! Dizinin sevilen isimlerinden Hazar Motan’ın da koronavirüse yakalanmasıyla 4 oyuncunun karantinaya girdiği haberi gündeme geldi. Kanunsuz Topraklar’da Fındık Hatçe’yi oynayan Hazar Motan’ın ardından bir başka koronavirüs haberi daha geldi!

İzleyenler yeni bölümü bekleye dursun, 5. bir ismin daha hastalığı kaptığı öğrenildi! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre dizide Fatma’yı oynayan Mine Teber de koronavirüse yakalandı ve karantinaya girdi!

Kanunsuz Topraklar dizisine nazar değdi! Haberler üstüste geliyor! 9

Bu gelişme ile birlikte Kanunsuz Topraklar’ın çekim tarihi de ileriye atılmıştı. Yakın zamanda çekimler başladı. Bu arada dizinin 13. bölümünün 19 Ocak Çarşamba günü yayınlanacağı konuşuluyor. Ancak koronavirüs haberlerinin ardından Kanunsuz Topraklar’ın da daha önce açıklanan yayın tarihinin ileri bir tarihe atılması gündeme gelebilir!