Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar reytinglerde ekrana nasıl başladı?

Kanunsuz Topraklar reytinglerde ekrana nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisi ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Çarşamba rekabetine dahil olan dizi Sadakatsiz ve Kuruluş Osman’ın güçlü olduğu bu ortamda neler yapacak merakla bekleniyor. Peki Kanunsuz Topraklar dizisi ekrana nasıl bir başlangıç yaptı?

Sadakatsiz dizisinin ikinci sezon ile geri döndüğü Çarşamba akşamı, Kuruluş Osman dizisi ekranda yoktu. 6 Ekim’de başlayacak olan Kuruluş Osman’ın gelişi ile birlikte reyting yarışında çok farklı bir tablo ortaya çıkacaktır. Ancak Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk bölümüyle bile ekrana iyi bir başlangıç yaptığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş’i başrolde buluşturan dizinin hikayesi çok sağlam. 1939’lu yıllarda geçen dizide Zonguldak’taki kömür madenlerinde çalışan işçilerin kurulu düzene ve patronlara başkaldırı hikayesini izliyorsunuz. Oluşturulan atmosfer ve oyunculuk performansları ile Fox TV dizisi yeni sezonun en iddialı projelerinden birisi olduğunu gösterdi.

Kanunsuz Topraklar reytinglerde ekrana nasıl başladı? 27

Tüm kişiler kategorisinde ilk bölümü dördüncü olan dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde gerçekleşti. AB’de günü beşinci bitiren dizi bir ortalama oranları bu kategoride de elde etmeyi başardı. Dizinin ABC1’de günü üçüncü bitirdiği ve en iyi reyting de bu grupta elde ettiğini hemen hatırlatalım.

Kanunsuz Topraklar dizisi, Sadakatsiz gibi çok etkili bir yapımın ikinci sezona başladığı akşam ekrana geldi. İlk sonuçlar iyi bir başlangıç olduğunu gösteriyor. Diziyi izleyenler de çok etkilendiklerini belirten yorumlarla sosyal medyadan güçlü bir destek sundu.

Bir dönem dizisi olarak ortaya çıkan Kanunsuz Topraklar ekrana iyi başlarken, gelecek haftalarda ise çok daha iyi reytingler almasının mümkün olduğu da gözüküyor.

6 Ekim Çarşamba günü Kuruluş Osman dizisinin de gelişi ile birlikte Kanunsuz Topraklar’ın durumu daha da netleşecek.