Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar son hız yeni sezona hazırlanıyor!

Kanunsuz Topraklar son hız yeni sezona hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’dan uzun süredir ses seda çıkmıyordu. Diziyi merak edenler de gelecek bir haberin peşindeydi. Neyse ki haber dizinin bir oyuncusundan geldi…

Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş’in yer aldığı Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili ilk haber yaklaşık iki ay önce gelmişti. Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan Uğur Güneş’in yeni bir diziye başlayacağı, adının Kanunsuz Topraklar olacağı ortaya çıkmıştı.

Kanunsuz Topraklar son hız yeni sezona hazırlanıyor! 39

Dizide başrol kadın oyuncusunun ise Esra Bilgiç olacağı haberi bundan kısa süre gündeme düşmüştü. Kısa süre önce de, son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Kaan Taşaner ve yine Bir Zamanlar Çukurova’da rol alan Esra Dermancıoğlu’nun Kanunsuz Topraklar dizisinde rol alacağı açıklandı.

Tüm bunlar gelişirken dizinin çekimleriyle ilgili çok fazla haber paylaşılmamıştı. Ancak bu haber dizinin oyuncusu Kaan Taşaner’den geldi. Taşaner, birkaç gün önce gazetecilere yaptığı açıklamada Kanunsuz Topraklar çekimlerinin 1,5 aydan beri devam ettiğini söyledi.

Kanunsuz Topraklar son hız yeni sezona hazırlanıyor! 40

1940’lı yıllardaki kömür madenlerine odaklanılacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi büyük bir aşk hikayesini anlatacak. Zonguldak’ta başlayan çekimler İstanbul’da devam edecek.

Dizide Zonguldak’ta kömür madeni işleterek zengin olan Malik Bey’in kızı Gülfem ile Malik Bey’in madeninde işçi olarak çalışan Davut’un arasındaki imkansız aşk anlatılacak.

Çekimleri devam eden Kanunsuz Topraklar eylül ayında Fox TV’de yayınlanacak. Gold Film tarafından tekilen dizinin senaryosunu usta kalem Zülküf Yücel yazıyor.