Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’daki reyting düşüşünün verdiği önemli mesaj!

Kanunsuz Topraklar’daki reyting düşüşünün verdiği önemli mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba günü buluşan Kanunsuz Topraklar dizisi, ilk 5 bölümü ile dikkatleri çekti. İlk 3 hafta biraz reytinglerde zorlanan dizi, son 2 haftadır ise ortalamanın üzerinde oranlarla ilerliyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinin özellikle AB grubunda beşinci bölüm reytinglerinin bir hayli düşük gelmesi önemli bir işaret. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında ortalamanın üzerinde reytingler elde edildi. Ancak AB grubunda dizi izleyicilerin ilgisini kaybetmeye başladı.

Çok emek verilen ve sette de ekibin yoğun bir tempoda çalıştığı dizideki sıkıntı senaryoda gizli. Fazlasıyla kasvetli olan dizide senaryonun akışı ve izleyicinin sıkılmadan seyredebilmesi için bazı düzenlemeler yapılması gerekiyor. Dizinin hayranları beşinci bölümü izlerken sıkıldıklarını ve senaryonun sürükleyici olmadığını belirten yorumlar yaptı.

Dizinin reyting düşüşünde bu sıkılan izleyicilerin kanal değiştirmesi de etkenlerden birisi… Kanunsuz Topraklar kaliteli bir yapım ve büyük bütçelerle hazırlanıyor. Şu andaki reytingleri bile Fox TV için yeterli değil. Ancak dizinin ilerleyebilmesi ve güçlenebilmesi için senaristlerin akıcı bir hikaye anlatımı ortaya koyması şart.

Dizi beşinci bölümü ile tüm kişilerde yedinci olurken, AB grubunu altıncı olarak bitirdi ve ABC1’de de beşincilik elde edildi. 3 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak olan 6. bölümün reytingleri şimdiden merak konusu oldu. İşte yeni bölümden ilk fragman: