Ana sayfa Sosyal Medya Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’dan unutulmayacak müthiş pozlar

Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’dan unutulmayacak müthiş pozlar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte kamera karşısına geçen Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, iyi bir ekran çifti olmanın yanı sıra kamera arkasında da iki iyi dost olarak büyük dikkat çekiyorlar. Özdemir’in bir abi olarak gördüğü Çelikkol’u, mesleğinde kendisinden pek çok şey öğrendiği bir büyüğü olarak gördüğü, yaptığı röportajda da vurguladığı bir durum.

İki oyuncu, BeStyle dergisinin Aralık sayısı için bir röportaj verdiler ve aynı zamanda fotoğraf çekimi yaptılar. Ortaya çıkan kareler, instagram’da yayınlanmaya başlayınca, oyuncuların hayranları adeta sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tutmaya başladılar bu fotoğrafları.

Çoğunluğu siyah beyaz olan fotoğraflarda İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in profesyonel modellere taş çıkartırcasına verdikleri pozlar, büyük beğeni kazandı. Kimi zaman zor ve akrobatik duruşlar sergileyen iki oyuncunun pozları, uzun süre hatıralardan çıkmayacağı gibi, sosyal medyanın da gündeminde kalacak cinsten.

Çekimler sırasında son derece keyifli anlar yaşadıkları da yayınlanan kısa film ile de görülmekte. İki oyuncunun verdiği pozların yanı sıra, bu pozları verirkenki hallerini de aşağıdaki videoda görebilirsiniz…

Bu arada iki oyuncunun hayranları, sosyal medyada fotoğrafları ve videoları paylaşarak son dönemde ekranda birbirlerine çok yakışan çiftler arasında önde geldiklerini de belirtiyorlar.

İşte o çekimlerin kamera arkasından kısa bir film:

İşte iki oyuncunun dergiye verdiği ve çok konuşulan o pozlar:

Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan unutulmayacak müthiş pozlar 15

Demet Özdemir’in dergiye verdiği röportajda, Çelikkol ile partner olmadan önce de onunla aynı projede yer almayı çok istediğini vurgularken, aynı şekilde İbrahim Çelikkol’un da benzer bir duyguyu taşıdığını belirtiyor.

Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan unutulmayacak müthiş pozlar 16

Özdemir, “İbrahim’i sürekli takip eden, yaptığı işleri saygıyla izleyen biriydim. Aynı menajerlik şirketinde olduğumuz için birkaç kere denk geldik ve tanıştığımızda da onunla çalışmak istediğimi söylüyordum, o da sağ olsun benzer şeyler söylüyordu bana. Aslında uzaktan uzağa birbirimizle oynamak istiyorduk. Şans bugüneymiş.” açıklamasını yaptı.

Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan unutulmayacak müthiş pozlar 17Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan unutulmayacak müthiş pozlar 18

Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan unutulmayacak müthiş pozlar 19

Özdemir ayrıca, “Hem ağabey oldu bana, hem kol kanat gerdi. İyi ki yollarımız kesişmiş, kalp kalbe karşı bir durum oldu. Tabii ki yeteneği sayesinde Mehdi karakterine can veriyor ve ben çok mutluyum” diye konuştu.

Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan unutulmayacak müthiş pozlar 20

Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan unutulmayacak müthiş pozlar 21

Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan unutulmayacak müthiş pozlar 22

Kapak diye buna derler! Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan unutulmayacak müthiş pozlar 23