Ana sayfa Dizi Fragmanları Kara Ekmek dizisinde gerginlik artıyor

Kara Ekmek dizisinde gerginlik artıyor

tarafından ker_def

Kara Ekmek dizisinde Yalıda Gerginlik Artıyor…

Çetin, Berkant’ın tehdidiyle, Asiye’ye evlenmek istemediğini söyler. Bu durum iki sevgili arasındaki bağı kopma noktasına getirir. Asiye yalıyı terk ederken, Çetin büyük pişmanlık yaşar. Taylan’ın yaşananları öğrenmesi, beraberinde bambaşka bir duyguyu getirir… O Asiye’nin tekrar yalıya dönmesini isterken, Çetin ise sevgilisini yeniden kazanmanın yollarını aramaktadır.

Taylan Ömer’in kaçırılmasıyla kendisini büyük bir çıkmazın içinde bulur… Ömer’i kim neden kaçırmıştır?
Hale ise Taylan’la bitmiş olan evliliğini kurtarmanın çabasındadır… Mine’nin Asiye’yle yaşadığı gerilim beklenmedik bir işbirliğinin habercisidir. Hale ve Mine arasındaki yakınlaşma Çetin’in dikkatinden kaçmaz. Hale’nin öğrendikleri ile Çetin ve Asiye iyice köşeye sıkışır.

Mahalle tarafındaysa sular durulmamaktadır. Pervin, Celal belasından kurtulmak için evi satılığa çıkarırken, Salim bu duruma tepkisiz kalmaz. İkili arasındaki gerilim mahallede yayılan dedikoduyla, beraberinde büyük bir kavgayı getirir.

Yayın Tarihi : 20 Kasım 2015/ Cuma

Yayın Saati : 20.00

Yapımcı: Limon Film / Hayri Aslan

Yönetmen: Taner Akvardar

Senaryo: Gül Abus Semerci, Yelda Eroğlu

Oyuncular: ÖZLEM YILMAZ, USHAN CAKIR, ENGIN HEPILERI, NİHAT ALTINKAYA, ALTAN ERKEKLI, GULCIN SANTIRCIOGLU, ELİFCAN ONGURLAR, HALE AKINLI, EREN BALKAN, ALİ BARISIK, ANIL ILTER, BERKAY TULUMBACI, TUĞBA MELİS TÜRK, ALİCAN ALBAYRAK, DORA DALGIÇ, EFE ALEF, GÖNEN AYKAÇ, BAŞAK DAŞMAN, ŞEFİKA ÜMİT TOLU, MÜGE UYAR, GUZİN USTA, GAMZE DEMİRBİLEK, NURHAYAT BOZ, GAMZE OZAN, SEÇİL ŞAHİN.