Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kara Ekmek’in Asiye’si Özlem Yılmaz, setlerden vazgeçti!

Kara Ekmek’in Asiye’si Özlem Yılmaz, setlerden vazgeçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının başarılı oyuncularından Özlem Yılmaz bugüne kadar birçok dizide rol aldı. Genellikle yan karakterlerde karşımıza çıkan Yılmaz, yaptığı bir açıklamayla setlere veda ettiğini söyledi.

1986 yılında İstanbul’da doğan Özlem Yılmaz, ‘Kurtlar sofrası’ olarak tanımladığı oyunculuğa kızının dayanamayacağını babasının ‘yapma demiyorum hobi olarak yine yap’ sözlerine rağmen dört elle sarıldı. Zamanla babasının onayını almayı başaran Özlem Yılmaz bir röportajında “Ben oyunculuk istiyordum ama babam ‘Bir mesleğin olsun, oyunculuğu ondan sonra yaparsın’ diyordu.

Çocukluğundan beri oyunculuğa merakı, yeteneği ve ilgisi çevresindeki herkes tarafından biliniyordu. İlk fırsatta sinema ve tiyatro eğitimi almak üzere Müşfik Kenter’den özel ders almaya başladı. 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.

Kara Ekmek’in Asiye’si Özlem Yılmaz, setlerden vazgeçti! 79

Özlem Yılmaz televizyon macerasına Karagümrük Yanıyor dizisiyle başladı. 2009-2011 yılları arasında Unutulmaz dizisinde canlandırdığı Karakalpaklı Mustafa karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu bugüne kadar aralarında Servet Avcısı, Emanet, Kara Ekmek’in de bulunduğu birçok dizide rol aldı.

Başarılı oyuncu en son 2018 yılında ekrana gelen Ağlama Anne isimli diziyle ekranlara geldi. Bir daha da herhangi bir projede yer almadı. Özlem Yılmaz yaptığı açıklamada oyunculuğa veda ettiğini belirtti.

Hayranları, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Özlem Yılmaz’ın bu kararından dolayı üzüntülerini dile getirdi. Rol aldığı Kara Ekmek dizisini hala seyrettiklerini belirten hayranları Özlem Yılmaz’ın severek izledikleri bir oyuncu olduğunu kaydetti.