Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Para Aşk dizisi İspanya’da ilk bölümüyle zirveyi kaptı!

Kara Para Aşk dizisi İspanya’da ilk bölümüyle zirveyi kaptı!

tarafından zk zk
Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in paylaştığı Kara Para Aşk’ın yurtdışı macerası devam ediyor.

Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı dizinin yönetmenliğini AhmetKatıksız yapmıştı.

Bugüne kadar 107 ülkede ekrana gelen ve son yıllarda ihracatta elde ettiği yüksek başarılarla ihracat rekorları kıran dizi, son olarak İspanya’da yayınlanmaya başladı. İlk bölümü geçtiğimiz akşam İspanya’nın önde gelen televizyon kanalı Nova’da yayınlanan dizi aldığı yüksek reytinglerle İspanya’da da kendinden söz ettirdi.

Kara Para Aşk dizisi İspanya'da ilk bölümüyle zirveyi kaptı! 7

“Amor de contrabando” ismiyle İspanyol televizyon izleyicisiyle buluşan Kara Para Aşk, 28 Mayıs’ta yayınlanan ilk bölümüyle %4,7 share elde ederek yayınlandığı kanalı gün birincisi yaptı.

Yine Nova Tv’de bir süredir yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin başlangıç reytinginden daha yüksek bir oran elde ederek yayın hayatına başlayan Kara Para Aşk, İspanyol seyircisini de etkisi altına alacağa benziyor.

Şu anda Barcelona takımında forma giyen dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin de Kara Para Aşk izlediği görüntüler sosyal medyada çok konuşuldu. Messi, paylaşımında çocuklarının videosuna yer verirken arka plandaki televizyonda yer alan Kara Para Aşk’ın görüntüleri dikkatli gözlerden kaçmadı.