Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Para Aşk hayranları atağa geçti! Bu kez dizi değil, film istiyorlar!

Kara Para Aşk hayranları atağa geçti! Bu kez dizi değil, film istiyorlar!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

atv’nin 2014-2015 sezonunda izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı ‘Kara Para Aşk’ dizisi yayınlandığı dönemde en çok sevilen ve ses getiren projelerden bir tanesiydi.

Başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek’in hala özlenen bir uyum yakaladığı dizi 2 sezon sürmüş ve bu süre içinde sosyal medyanın dilinden hiç düşmemişti. Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün o dönemin en çok yakıştırılan dizi çifti olmuştu.

Dizinin final yapmasının ardından sosyal medyada bir sinema filmi projesinde yeniden birlikte rol almaları için kampanyalar başlatılmıştı. Hatta, hayranları ikiliyi hala böyle bir projede bir arada görmek istiyor ve bu dileklerini sık sık dile getiriyorlar.

Kara Para Aşk hayranları atağa geçti! Bu kez dizi değil, film istiyorlar! 8

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’e film istekleri yağıyor!

O dönem Kara Para Aşk’ın ikinci sezonunda temposunu kaybettiğini, diziye dahil olan yeni karakterlerle hikayenin çok fazla basitleştiğini düşünen izleyenler Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün uyumunun harcandığını savunmuş ve ikiliyi bir sinema filminde yeniden izlemek istediklerini belirtmişlerdi.

Kara Para Aşk’tan sonra iki oyuncunun farklı dizi ve sinema projeleri oldu ancak izleyiciler Engin-Tuba uyumunu unutmadı ve hala onları yeniden izlemek istediklerini dile getiren mesajlar paylaşıyorlar.

İzleyenler bu dileklerini Kara Para Aşk’ın yayın hayatına başladığı gün atılan mesajlarda dile getirdi.

Kara Para Aşk hayranları atağa geçti! Bu kez dizi değil, film istiyorlar! 9

İki oyuncunun da sahip olduğu büyük hayran kitlesi nedeniyle yurt dışı satışlarında da rekor kıran dizinin yayın hayatına başladığı tarih de unutulmadı ve izleyiciler geçtiğimiz gün sosyal medyada Kara Para Aşk’ı andı.

İlk bölümü 12 Mart 2014’de yayınlanan dizi, gizem dolu bir cinayetin ardından tanışan Elif ve Ömer’in aşkını anlatıyordu. Elif’in babasını, Ömer’in ise nişanlısını kaybettiği cinayetle hayatları birleşen ikilinin aralarında hem büyük bir aşk hem de yasa dışı işlerin döndüğü bir macera başlamıştı.

İkilinin hayatını değiştiren cinayeti işleyenin kim olduğu da uzun süre merak konusu olmuş ve bu işin arkasından Ömer’in abisi Hüseyin çıkmıştı.

İkinci sezonun ortalarına doğru heyecanını kaybetse ve senaryosu tıkansa da izleyicilerin ilgisini kaybetmeyen dizi 142 ülkeye de satılarak en çok ihraç edilen diziler listesinde 2. sırada yer alıyor. Dizinin ve oyuncuların Türkiye’de olduğu kadar birçok ülkede de sıkı hayranları bulunuyor.

İşte bu nedenlerle dizinin yayın hayatına başladığı tarih unutulmadı.

Türk ve yabancı birçok izleyici yayınladığı mesajlarla 5 sene önce 12 Mart’ta yayın hayatına başlayan diziyi andı ve diziye dair duygularını paylaştı.