Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda dizisinde aşktan vazgeçmek yok

Kara Sevda dizisinde aşktan vazgeçmek yok

tarafından ker_def

Kara Sevda ‘da Kemal ve Nihan aşklarından vazgeçmiyor!

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümüne Nihan’ın, Ozan’ın katili olduğunu itiraf eden Tarık’la yüzleşmesi damgasını vurdu.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın dün akşam ekranlara gelen bölümünde nefesler tutuldu ve kardeşi Tarık’ın itirafıyla sarsılan Kemal, bu gerçeği Nihan’la paylaşacak mı sorusunun cevabı beklendi. Hayatının en büyük yıkımını yaşayan Kemal, Tarık’ın cinayeti itiraf ettiğini Nihan’la paylaştı. Kemal ve Nihan’a yaşattıkları yüzünden büyük vicdan azabı yaşayan Tarık, Kemal’in de desteğiyle polise teslim oldu. Cezaevine gelen Nihan’ın, kardeşinin katili olan Tarık’la yüzleştiği anlar ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Kalbinin derinliklerinde asıl suçlunun Tarık olmadığını hisseden Nihan, Tarık’ın duygu yüklü konuşması karşısında kayıtsız kalamadı

Kemal ve Nihan’a, Emir’in son darbesi!

Hayatlarının en zorlu günlerini yaşayan Kemal ve Nihan, aşkları için büyük bir sınav verdiler. Aralarında büyük bir uçurum oluşan kara sevdalılar, bu engeli aşklarına tutunarak aşmayı başardı. Ancak Kemal ve Nihan, bir kez daha onları ayırmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyen Emir’in kötücül bir oyunuyla karşı karşıya geldi. Ruhsatsız maden işleten Emir, şirketin yönetim kurulu başkanı olarak tüm sorumluluğa sahip Nihan’ı suçlu konumuna düşürdü. Kemal ve Nihan’ı, eğer görüşmeye devam ederlerse polise gitmekle tehdit eden Emir, bölümün final sahnesinde âşıkları baş başa görmesiyle birlikte harekete geçti ve polise ruhsatsız maden işletildiği ihbarında bulunarak Kemal ve Nihan’a son darbesini vurdu.

‘Kara Sevda’nın heyecan dolu yeni bölümünde Nihan, Emir’in hain tuzağından kurtulmayı başarabilecek mi, Kemal ve Nihan, bu büyük engeli nasıl aşacak gibi sorular yanıt bulacak.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü 26 Nisan Çarşamba saat 20:00’de Star TV’de ekranlara gelecek.