Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Sevda dizisinde Emir kontrolünü kaybediyor

Kara Sevda dizisinde Emir kontrolünü kaybediyor

tarafından ker_def

EMİR KONTROLÜ KAYBEDİYOR!
SAVAŞI KİM KAZANACAK?

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde Emir ve Nihan arasındaki ipler tamamen kopacak. Nihan’ın boşanma davası açtığı Emir, bir taraftan şirketini diğer taraftan Nihan’ı kaybetmenin eşiğine gelecek.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’da Kemal ve Nihan’ın mutlu anlarına, Emir’in öfkesi gölge düşürecek. Kontrolünü kaybeden Emir’in, Nihan’a karşı gücünü kullanmaktan çekinmemesi, Vildan’ı harekete geçirecek. Babası Galip ve kardeşi Asu’yu kaybeden Emir, Kemal’le artık tek başına savaşacak. Emir’in Nihan’a yaptıklarını öğrenen Kemal, bir kez daha ezeli düşmanıyla karşı karşıya gelecek. Emir’in silahını Kemal’e doğrulttuğu anlar yürekleri ağza getirecek. Her cephede kaybetmeye başlayan Emir, Nihan’ı kaybetmemek için her şeyi göze aldığını bir kez daha gösterecek.

ZEYNEP’İN ZOR KARARI!

Zeynep’in içindeki Emir’in kendisiyle evleneceğine dair umut ışığı, Müjgan’la karşılaşmasıyla farklı bir boyut kazanacak. Zeynep’ten haberi olmayan ve oğlunu içine düştüğü karanlıktan kurtarmak için uğraşan Müjgan, Zeynep’in torununa hamile olduğunu öğrenmesiyle şoke olacak. Diğer taraftan Zeynep’in eline, hiç beklenmedik şekilde Emir’i hapse gönderecek deliller geçecek. Emir’e olan aşkına yenik düşerek hatalar yapan Zeynep, bu kez çok büyük bir kararın eşiğine gelecek.

‘Kara Sevda’nın heyecan dolu yeni bölümünde büyük savaşı bitirecek delile sahip olan Zeynep nasıl bir karar verecek, çöküşün eşiğindeki Emir ile Kemal arasındaki savaşın galibi kim olacak gibi sorular cevap bulacak.

‘Kara Sevda’nın soluksuz izlenecek yeni bölümü, 17 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da Star TV ekranlarına gelecek.