Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta dizisi reytinglerde çok yanılttı, bu başlangıç hiç iyi olmadı!

Kara Tahta dizisi reytinglerde çok yanılttı, bu başlangıç hiç iyi olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Edirne’de çekimleri yapılmakta olan Kara Tahta dizisi, çok etkili fragmanlarının ardından ilk bölümü ile 30 Mart Çarşamba akşamı ilk kez TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu. Miray Daner ve Furkan Andıç’ın başrolünde yer aldığı dizinin etkili hikayesini merakla bekleyenler de ekran başına geçti.

Lise döneminde akran zorbalığına uğrayan Atlas’ın yıllar sonra kendi okuluna öğretmen olarak atanmasını konu alan dizinin ilk bölümün sosyal medyada çok etkili bir şekilde yankılandığını belirtelim. Dizinin yüksek etkileşim alması, oyunculara övgülerde bulunulması, sosyal medya noktasında dizinin sevildiğini gösterdi. Dizinin ilk bölümü dolaysıyla tüm ekip Edirne Lisesi’nde bir araya gelerek hem basına poz verdi hem de bölümü birlikte izledi. Peki reytingler nasıl geldi?

Kara Tahta dizisi reytinglerde çok yanılttı, bu başlangıç hiç iyi olmadı! 7

Kara Tahta dizisinin ilk bölüm reytingleri ortaya çıktı. Ne yazık ki, TRT1’in diğer dizilerinin elde ettiği güçlü reytinglerle ekrana giriş yapma konusunda Kara Tahta şanslı değildi… İlk bölümüyle kimsenin tahmin edemeyeceği kadar düşük oranlar elde eden dizi, tüm kişiler kategorisinde 14. sırada yer alarak, ilk 10 program arasına bile giremedi. Dizinin AB grubunda ortalamanın biraz altında kaldığını ve dördüncülük elde ettiğini belirtelim. ABC1’de ise en iyi reytingi alsa da ortalama bir oran tutturan dizinin günü bu kategoride altıncı olarak kapattığını görüyoruz.

Gelen reytingler bir hayal kırıklığı olarak yansıdı. Ancak ilerleyen bölümlerde daha iyi sonuçlar ortaya çıkacaktır.

Senaryosu Erkan Birgören tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar üstleniyor. “Kara Tahta” yeni bölümüyle 6 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT1’de yine izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Dizinin ikinci bölüm fragmanı da yayınlandı. Hikaye etkili bir şekilde devam edecek.