Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta dizisi Tamam mı? Devam mı? Furkan Andıç’tan yeni paylaşım geldi!

Kara Tahta dizisi Tamam mı? Devam mı? Furkan Andıç’tan yeni paylaşım geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaklaşık iki ay önce TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan, başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner ikilisinin rol aldığı Kara Tahta dizisi reytinglerde bir türlü beklenen çıkışı yapamayınca hakkında final kararı verilmişti.

Hemen akabinde kanalın bu kararından vazgeçtiği haberi geldi. Televizyon dünyasında çok rastlamayan türden olan bu durum izleyicide sevinç yarattı.

Devam haberinden sonra Furkan Andıç da instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaparak altına; “Mahallemizin çiçekleri, bey amcam ve ben…” yazdı.

Kara Tahta dizisi Tamam mı? Devam mı? Furkan Andıç'tan yeni paylaşım geldi! 7

Oyuncunun partneri Miray Daner’inde yer aldığı, Kara Tahta setinden kamera arkası fotoğrafı, İkilinin  hayranlarının adeta içini ısıttı.

Kısa sürede yüzlerce yorum alan fotoğrafa, ‘Çok güzelsiniz!’ şeklinde pek çok yorum yapıldı. Kara Tahta’nın 10. bölümünde final yapmasına karar veren TRT1’in bu kararından vazgeçmesi sosyal medyada izleyicinin takdirini topladı.

Özellikle Kara Tahta’nın kemikleşmiş izleyici grubu “Kesinlikle çok doğru karar, bir şansı hak ediyordu, sevindirici.” sözleriyle devam kararına tepkilerini dile getirdiler.

Ancak konuyla ilgili hala resmi bir açıklama yapılmaması izleyicinin kafa karışıklığını gidermedi. İzleyici, Kara Tahta dizisinin final kararından vazgeçildiğine dair resmi açıklama yapılmasını bekliyor.