Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kara Tahta dizisinde dengeleri altüst eden sürpriz!

Kara Tahta dizisinde dengeleri altüst eden sürpriz!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında çarşamba akşamları yoluna devam eden Kara Tahta dizisinin 3 Ağustos’ta yayınlanacak olan 16. bölümünde izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor. “Bekir’in sürprizi dizinin hikayesinde dengeleri alt üst ediyor.

Başrollerinde Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt’un yer aldığı Kara Tahta, yeni bölümü ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. TRT 1’in sevilen dizisi Kara Tahta, 3 Ağustos Çarşamba günü on altıncı bölümüyle ekranlara gelecek. Peki, sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar:

“Atlas, Yasemin’in kaybolan telefonuyla ilgili bu denli endişe ortamı yaratılmasından şüphelenir. Irmak her ne kadar telefonun önemsizliğine dair bahaneler üretmek zorunda kalsa da Atlas ikna olmaz ve telefonu kimin gönderdiğine dair iz sürer.

Irmak telefon bulunduğu için mutludur. Bunu yanı sıra Hikmet’in cinayet olayına dair fikirleri de Irmak ve Yasemin’i rahatlatır. Irmak artık düğün hazırlıklarına içtenlikle dahil olur.

Yaptıklarının bir oyun olduğunu kabul eden Bekir’in ise düğün günü ortaya çıkacak büyük bir sürprizi vardır.”

Kara Tahta, 16. bölümüyle 3 Ağustos Çarşamba günü TRT1’de.

Kadrosunda; Furkan Andıç, Miray Daner, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıder gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar otururken, senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.