Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta dizisinden bir iyi bir de kötü haber var!

Kara Tahta dizisinden bir iyi bir de kötü haber var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kara Tahta dizisi TRT1 ekranında yayınlanıyor ama düşük reytingleri nedeniyle beklentileri karşılayamadığını da biliyoruz. Miray Daner ile Furkan Andıç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için final kararı alındığı geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Ancak TRT1 yetkilileri kısa sürede diziyi yayından kaldırarak imaj zedelemek istemedi.

Kamu yayıncısı olmanın sorumluluğunda özel kanallar gibi izleyicilerin önemli bir bölümünün bağlandığı Kara Tahta’yı düşük reytingleri nedeniyle yayından kaldırma kararını geri çekti. Miray Daner de yaptığı açıklamada erken final için karar alındığını doğrulamış ama sonrasında bundan vazgeçildiğini ve dizinin bir süre daha devam edeceğini duyurmuştu.

Kara Tahta dizisinden bir iyi bir de kötü haber var! 8

Kara Tahta dizisi için 13. bölümün final olabileceğine yönelik iddialar da vardı. Sosyal medyada çok konuşulan bu iddianın da doğru olmadığı yayınlanan fragman ile ortaya çıktı.

13 Temmuz Çarşamba akşamı dizinin 13. bölümü ekrana gelecek ve TRT1’den yapılan duyuruda ‘yeni bölüm’ olarak ifade edilmesi final olmadığı anlamına da geliyor.

Yaz boyunca devam etmesi beklenen projenin ne kadar süreceğini kimse bilmiyor ama TRT1’in ani bir şekilde hikayeyi sonuçlandırman bitirmeyeceği de ortaya çıkmış oldu.

Kara Tahta dizisinden bir iyi bir de kötü haber var! 9

Kara Tahta dizisinde iyi haber final olmaması. Kötü haber ise izleyicilerin eleştirilerinin fazlasıyla artması. Dizinin naif başlayan hikayesinde Kerem Arslanoğlu’nun canlandırdığı Bekir karakterinin kötülükleri ise izleyicileri kızdırıyor.

Bazı dizi hayranları sosyal medyadaki eleştirilerinde şu ifadeleri kullandı: “Bu kadar kötülük yeter. Biraz insanlara moral verin. Dürüstlük kaybeder, kötülük kazanır tema bu mu?”

Kerem Arslanoğlu’nun karakteri başarıyla canlandırdığı ve hayranlarından büyük destek bulduğunu da belirtelim.