Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta için tüm çabalar yetersiz kaldı! Maalesef karar alındı!

Kara Tahta için tüm çabalar yetersiz kaldı! Maalesef karar alındı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından Miray Daner ve Furkan Andıç’ın başrolünde oynadıkları dizi Kara Tahta, başlamadan önce merak uyandırmıştı. İki oyuncunun ekran uyumu merak toplarken, hikayesi ile de dikkatleri çekmişti. Hatta ilk tanıtım filmiyle de konuşulmuş ve sosyal medyada su içinde çekilen tanıtıma övgü dolu yorumlar yapılmıştı.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisi için uzun süren hazırlıklar yapıldı. İki oyuncunun son derece özverili çalışması ve başarılı partnerlikleri de ne yazık ki diziyi kurtaramadı! Zira dizi beklenen reytingleri bir türlü elde edemedi.

TRT1 kanalı, reytingleri düşük de olsa pek çok dizinin arkasında uzun süre durmasıyla da biliniyor. Kamu yayıncısı olması nedeniyle de diğer özel kanallar gibi dizilerin düşük reytinglerine karşın uzun süre şans tanıyabiliyor. Kara Tahta dizisi için de bir süredir bekleniyordu ancak dizinin reytinglerinde artış olmaması, TRT’nin final kararı almasına neden oldu.

Edirne’de yapılan çekimler sırasında Furkan Andıç, bir süre önce sette yaşanan kaza nedeniyle dizini incitmiş ve bir menisküs ameliyat geçirmişti. Oyuncu, bir haftalık dinlenmenin ardından yarasının iyileşmemesine karşın sete gelip işine devam etmişti.

Kara Tahta için tüm çabalar yetersiz kaldı! Maalesef karar alındı! 7

Miray Daner de yine setteki ufak kazada dizlerini incittiğini ancak işinin başında olduğunu, yayınlanan bir sosyal medya mesajıyla göstermişti. Hatta iki başrol oyuncusunun bu hallerini dizinin yönetmeni Ender Mıhlar sosyal medya hesabından paylaşarak oyuncuların fedakarlıklarını ortaya koyan “Emek neydi?” notuyla paylaşmıştı.

10. bölümde final yapılması kararı alınan dizide ayrıca Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar gibi isimler de rol alıyor.

Büyük emekler ve beklentilerle ekrana gelen Kara Tahta dizisini izleyenleri üzen final kararı bir kaç gün önce ortaya çıktı. Düşük reytinglerine karşın TRT’nin diziyi 10 bölüm devam ettirmiş olması da özel kanalların benzer tutumlarına bakılınca oldukça şans verdiğini gözler önüne sermekte…