Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta ve Annenin Sırrıdır Çocuk ile çarşamba akşamı reytingi kızışıyor!

Kara Tahta ve Annenin Sırrıdır Çocuk ile çarşamba akşamı reytingi kızışıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamı reytinglerinde rekabet iyice kızışıyor. TRT 1 dizisi Kara Tahta’nın ardından TV8’de ekrana gelecek Annenin Sırrıdır Çocuk’un da çarşamba akşamı ekrana geleceği açıklanınca gözler o günün reytinglerine çevrildi.

Çarşamba akşamlarının değişmez hakimi Kuruluş Osman dizisi. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı ATV dizisini bugüne kadar zirvedeki yerinden edebilen olmadı. Dolayısıyla reyting birinciliğindeki yerine çok sağlam bir şekilde oturmuş durumda Kuruluş Osman.

Aynı akşam ekrana gelen Kanal D dizisin Sadakatsiz ise bir zamanlar zirvedeyken iyice listenin altlarına doğru düşmüş durumda. İkinci sezonunda reytinglerde istediği başarıyı yakalayamayan dizi bu sezon sonunda ekranlara veda edecek. Show TV’nin birkaç hafta önce ekrana getirmeye başladığı Oğlum ise bir türlü başarıyı yakalayamadı.

Kara Tahta ve Annenin Sırrıdır Çocuk ile çarşamba akşamı reytingi kızışıyor! 7

Ancak iki yeni diziyle çarşamba akşamlarına yeni bir hareket geliyor. TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta 30 Mart Çarşamba, TV8’de yayınlanacak Annenin Sırrıdır Çocuk ise 6 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Bu iki dizi bakalım çarşamba akşamı reyting dengesini nasıl etkileyecek?

Başrollerinde Miray Daner ve Furkan Andıç’ın yer aldığı Kara Tahta, daha tantımlarıyla büyük bir heyecan yaratmış durumda. TRT 1’in yeni dizisiyle ilgili beklentiler çok büyük. İzleyiciler dizinin büyük ses getireceğine inanıyor.

TV8 dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk’un başrollerinde ise İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk yer alıyor. Bu iki ünlü isme başarılı oyuncular Selin Yeninci ve Olgun Toker eşlik ediyor. Entrika ve trajedilerle dolu bir hikayeye sahip Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Sadun ve Defne karakterlerinin eskiden yaşadıkları aşk, yıllar sonra yeniden birbirlerini bulmaları ile çok farklı bir noktaya sürüklenecek.