Ana sayfa Sosyal Medya Kara Tahta’nın Atlas’ı Furkan Andıç sosyal medyayı yaktı!..

Kara Tahta’nın Atlas’ı Furkan Andıç sosyal medyayı yaktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Furkan Andıç ekranlara TRT1’de yayınlanan Kara Tahta dizisiyle döndü. Dizide ‘Atlas’ karakterini canlandıran oyuncuya başrolde Miray Daner eşlik ediyor.

Furkan Andıç hayranlarının merakla beklediği Kara Tahta dizisinin çekimleri Edirne ve İstanbul’da yapılıyor. Üs Yapım imzalı dizide  Furkan Andıç’ın oyunculuk yetenekleri hayranlarını mest ediyor.

Episode Dergi’nin Nisan ayı sayısına kapak olan oyuncu pozlarıyla da hayranlarını mest etmeyi başardı. Dergide Furkan Andıç ile ilgili övgü dolu sözler kullanıldı.

Kara Tahta'nın Atlas'ı Furkan Andıç sosyal medyayı yaktı!.. 7

Episode Dergi’nin Nisan ayı sayısında oyuncu için şu ifadeler kullanıldı; “Yeni sayımızda kapak konuğumuz, dizi sektörünün beğeniyle izlenen başarılı oyuncularından Furkan Andıç… Kendisini Adını Feriha Koydum, Kaçak Gelinler, Kardeş Çocukları ve Her Yerde Sen gibi dizilerde canlandırdığı farklı karakterlerle izledik.

Başarılı oyuncu şu sıralar TRT1’de ekrana gelen Kara Tahta dizisinde Atlas karakterini canlandırıyor. Biz de Furkan Andıç’la keyifli bir kapak çekimi gerçekleştirdik; kariyerini, gelecek planlarını ve Kara Tahta dizisini konuştuk.”

Dergi kapağını instagram hesabından paylaşan oyuncunun fotoğrafına oyuncu arkadaşları Burak Deniz ve Aybüke Pusat da yorum yaptı.

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Furkan Andıç ile Aybüke Pusat arasında aşk yaşandığı ile ilgili haberler magazin basınında yer almış ancak iki ünlü isim de sadece arkadaş olduklarını ifade etmişlerdi. İkili, Her Yerde Sen adlı dizide birlikte rol almıştı.