Ana sayfa Dizi Haberleri Kara Tahta’nın yıldızları gelin ve damat oldu sosyal medya yıkıldı!..

Kara Tahta’nın yıldızları gelin ve damat oldu sosyal medya yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ÜS Yapım imzalı Kara Tahta dizisi ilk bölümüyle  30 Mart 2022 tarihinde TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başladı.

Yönetmenliğini Ender Mıhlar’ın üstlendiği, senaryosunu ise Erkan Birgören ve Tuna Görgün’ün yazdığı, başrollerini Furkan Andıç ve Miray Daner’in paylaştığı dram türündeki dizi, yaz sezonunda da devam ediyor.

Dizi ilk başladığında özellikle Furkan Andıç ve Miray Daner partnerliği ile merak konusu olmuştu. Tanıtımları ile ilgi çekse de Kara Tahta ilk günden itibaren kanalın beklediği reyting oranlarına ulaşamadı. Ancak yine de dizinin yaz sezonunda devam etmesine karar verildi ve bir şans daha elde eden Kara Tahta’yı takip edenler için de bu durum güzel bir müjde oldu.

Kara Tahta'nın yıldızları gelin ve damat oldu sosyal medya yıkıldı!.. 9

Dizide ‘Atlas’ ve ‘Irmak’ adlı birbirine aşık iki karaktere hayat veren Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisi rol gereği gelinlik ve damatlık giydi.

Çiftin fotoğraflarını Furkan Andıç instagram hesabından yayınladı; Oyuncu, yönetmen Ender Mıhlar’ın da yer aldığı fotoğraf karelerinin altına; ‘Uçan gelin ve sahiplenen yönetmen tutuşu’ notunu düştü.

Kara Tahta'nın yıldızları gelin ve damat oldu sosyal medya yıkıldı!.. 10

Çifti birbirine çok yakıştıran hayranları, fotoğrafları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tuttular.  Kara Tahta dizisi, TRT’nin ani bir kararı olmadığı sürece yaz boyunca ekranda olacak. Dizinin sezonda devam edip etmeyeceğine ise reytinglerine göre karar verilecek.

Kara Tahta'nın yıldızları gelin ve damat oldu sosyal medya yıkıldı!.. 11