Ana sayfa Dizi Haberleri Karabatak’ın hamlesi, TİM’i çok zor bir duruma sokacak! Söz dizisinden nefes kesen sahneler geliyor…

Karabatak’ın hamlesi, TİM’i çok zor bir duruma sokacak! Söz dizisinden nefes kesen sahneler geliyor…

tarafından zk zk
STAR TV’de bu akşam 62. bölümü yayınlanacak olan Söz dizisinde, aksiyon dolu sahneler ekrana gelecek.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal’ın baş rolünde oynadıkları Söz dizisinin 62. bölümünden ön izleme ekrana geldi.

Dizinin yeni bölümünde Karabatak’ın tek başına girişeceği eylem TİM’de büyük bir krize yol açacak.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yavuz, kendini yaralayanlardan intikamını alacak mı?

Erdem’in evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır.

Karabatak'ın hamlesi, TİM'i çok zor bir duruma sokacak! Söz dizisinden nefes kesen sahneler geliyor... 7

Tarık, Yavuz’u ortadan kaldırmak için yaptığı planın tıkır tıkır işlediğini sanır. Ama Yavuz bu yolda yalnız değildir. Yaraları iyileşip kendine geldiğinde onu öldürmeyen kurşunları tek tek sahiplerine iade etmek için yemin eder. İlk hedefi ona bu hain tuzağı kuran Tarık’tır…

Sami ve Dragan ülke sınırında yeni kurulacak bir devlet umuduyla çalışmalarına hız vermiştir. Çaresiz insanların topraklarını satın almak için büyük bir katliama hazırlanmaktadırlar.

Karabatak, patlamanın intikamını almak için saldırıyı yapanın peşine düşer. Ama bu yola çıkarken ne Tim ne de komutana haber verir. Yalnız ve her şeyi göze alarak, onlara bu acıyı yaşatanlardan hesap soracaktır. Karabatak’ın bu hamlesi büyük bir kriz yaratsa da Tim, onu canı pahasına çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacaktır.

Söz 62. bölüm ön izleme: