Ana sayfa Dizi Haberleri Karadayı dizisinin Savcı Turgut’u Yurdaer Okur’dan yeni dizi müjdesi!

Karadayı dizisinin Savcı Turgut’u Yurdaer Okur’dan yeni dizi müjdesi!

tarafından ker_def

1974 doğmlu Yurdaer Okur, son dönemde dizilerde yer almıyor.

Dizilerin genelde kötü adamı olarak izlediğimiz Yurdaer Okur, en son TRT 1’de ekrana gelen Aliya isimli dizide Aliya İzzitbegoviç karakterine hayat vermişti. Bu rolün kendisi için büyük gurur olduğunu söyleyen usta oyuncu, “Aliya’yla o yolculuğa çıkmak çok şey kattı, eğitti. Bazı roller vardır ki insanı büyütür, geliştirir. Bu da onlardan biri, hatta en önemlisi benim için”dedi.

Milliyet gazetesinin sorularını yanıtlayan Okur, şu sıralarda tiyatro oyunlarını sürdürüyor ve sinema çalışmalarına devam ediyor.

Dizilerde rol almayan Okur, özellikle tarihi karakterleri oynamanın kendisine çok şeyler kattığını ve benzer roller beklediğini anlattı.

Karadayı dizisinin Savcı Turgut'u Yurdaer Okur'dan yeni dizi müjdesi! 7

Diziler konusunda bir müjde de veren Okur, yakın zamanda bir proje ile ekranda olacağının müjdesini verdi.

Okur, bu konuda şöyle konuştu:

“Geçtiğimiz sene üç sinema filminde oynadım. Mini dizi ama büyük proje ‘Aliya’da rol aldım. O zaten yeteri kadar derinlikli bir işti. Hemen arkasından başka bir dizide olmak istemedim. Leyla Yılmaz’ın senaryosunu yazdığı ve çektiği ‘Bilmemek’ adlı filmde oynadım. Netflix’te yayınlanacak ‘Muhafız’ adlı bir dizinin ilk sezonunda da varım. Tiyatro da cabası… Televizyon seyircisine bir müjde verebilirim, hızla çalışmaya devam ediyorum, yakın zamanda bir projede görecekler beni…”