Ana sayfa Dizi Haberleri Karagül’ün Ayşe’si Yasak Elma’da bambaşka biri oldu! Sevda Erginci aslında kimdir?

Karagül’ün Ayşe’si Yasak Elma’da bambaşka biri oldu! Sevda Erginci aslında kimdir?

tarafından zk zk

Karagül'ün Ayşe'si Yasak Elma'da bambaşka biri oldu! Sevda Erginci aslında kimdir? 7

Televizyongazetesi/Analiz

Hem güzel  hem yetenekli… Sezon başında Kanal D’de yayınlanan Ver Elini Aşk dizisi final yaptıktan sonra bu kez Fox’un Yasak Elma dizisiyle karşımıza çıktı Sevda Erginci. O dizide güzel köylü kızı Ayperi rolünü başarıyla canlandıran Sevda Erginci, bu kez şehirli bir kız olan Zeynep’i oynuyor.

Başarılı oyuncu, Ver Elini Aşk dizisinden sonra izleyiciyi şaşırtan bir rolle karşımıza geldi. Kız kardeşi ile birlikte İstanbul’da yaşamaya çalışan Zeynep, zengin çocuk Alihan’ın da büyük ilgisini çekecek.

Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür.

Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

Sade ve duru güzelliğinin yanı sıra oyunculuğuyla da ilgi gören Sevda Erginci, bu kez Zeynep ve Alihan aşkıyla ekranlara gelecek olan hikayenin de asıl kahramanlarından. Erginci, daha dizinin ilk bölümünde kendisini hem izleyiciye hem de Alihan’a sevdirmesini başarmış gibi gözüküyor.