Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 10 Şubat Pazar 3. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

Kardeş Çocukları 10 Şubat Pazar 3. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı!

tarafından ker_def

Pazar akşamları yayınlanan ve baş rollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldıkları Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümü 10 Ocak Pazar günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı.

Star TV ekranında izleyicilerle 3. bölümüyle önümüzdeki Pazar akşamı buluşmaya hazırlanan Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümünde neler olacağını videodan izleyebilirsiniz.

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

Peki 3 Şubat Pazar akşamı yayınlanan Kardeş Çocukları dizisi 2. bölümünde neler yaşandı?

Hayat, teyzesinin Umay Karay olduğu gerçeğiyle yüzleşirken, Ümran’ın en kötü kabusu gerçek olmuştur. Ümran, büyük bir isyanla uç ve tehlikeli yerlere sürüklenir.

Yıllar önce terk ettiği kızını, yeğeni olarak evinde ağırlamak Umay için de hiç kolay olmaz. Hayat’ın teyze evindeki ilk gecesi, yaşadığı travmaların gölgesinde olaylı geçer. Hayal’in sıcaklığı ile kızlar arasında hızlı bir bağ kurulurken, Volkan’ın şeytan tüyü Hayat’ı da yakalamaya başlar.

Kafasında onlarca cevapsız soruyla, annesine kavuşmak için gün sayarken, bir yandan teyzesinin buzlarını kırmaya çalışan Hayat’ın yolu bir anda Yıldırım’a çıkar. Yıldırım’ın, Karay ailesiyle olan sürpriz bağı, onu adım adım hayatının en büyük gerçeğine yaklaştırmaktadır. Karay’lar Volkan’ın gizemli misafiri için hazırlık yaparken, Ümran’ın hamlesi Umay’ı hazırlıksız yakalar.

Öte yandan, dilinin ucundaki sırla yıllarca Ümran’ı yönetmiş olan Cemal, bu kez Umay’ı avlamak üzeredir.

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Sırma Yanık

Oyuncu Kadrosu:
Mehmet Aslantuğ
Ayça Bingöl
Nur Fettahoğlu
Furkan Andıç
Afra Saraçoğlu
Murat Daltaban
Alara Turan
Engin Alkan
Evrim Doğan
Elif Çakman
Handan Yıldırım
Batuhan Ekşi
Nilay Erdönmez