Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 11. Bölüm Fragmanı İzle! Volkan, İdil’in yaptığını anlıyor!

Kardeş Çocukları 11. Bölüm Fragmanı İzle! Volkan, İdil’in yaptığını anlıyor!

tarafından ker_def

Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşan Kardeş Çocukları dizisinin 11. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. 14 Nisan Pazar günü başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler izleyicileri bekliyor.

Kardeş Çocukları dizisinin 11. bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Dizinin hayranlarını meraklandıran bir gelişmeler yaşanacak.

Dizinin yeni bölümünden detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Hayat, travma geçirdi. Umay’ın kendi markasının tanıtımında podyuma çıkmak için heyecanlanan Hayat’a İdil komplo kurdu!

İçeceğine bir ilaç döken İdil yüzünden Hayat fenalaştı. Sürekli terleyen ve halsizleşen, zaman zaman görme sorunu yaşayan Hayat, bir anda babasını karşısında görünce şoka girdi! Bu sahne ile 10. bölüm kapanmıştı. 11. yeni bölümde Hayat’ın, kuliste bir aynayı kırıp elini kestiği ve bu sırada içeriye Ümran, Volkan ve Yıldırım’ın girdiği görülüyor.Volkan, durumu gittikçe kötüye giden ve hiç konuşmayan Hayat’ı kucaklayıp hastaneye götürüyor.

Bu sırada içeride durumu kurtarmaya çalışan Umay ise ilginç bir konuşma yapıyor.

Yaşanan bu olaydan yine kendisine bir pay çıkarmasını bilen Umay, geceye gelen davetlilere ve basına, önemli olanın o geceki marka tanıtımı değil, bir genç kızın yaşadığı ağır travma olduğunu hatırlatarak şefkatli teyze rolünü oynuyor.

Bu arada İdil’in Hayat’ın içeceğine ilaç koyduğu sırada Volkan’ın telefonla kuliste video çektiği anlar gerçeği ortaya çıkartıyor. Volkan. İdil’in yaptığını anlıyor…