Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yıldırım ölecek mi?

Kardeş Çocukları 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yıldırım ölecek mi?

tarafından ker_def

Star TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kardeş Çocukları dizisinin 13. bölümü izleyicilerle 28 Nisan Pazar akşamı buluşacak. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl ve Afra Saraçoğlu’nun yer aldığı Kardeş Çocukları dizisinin 13. bölümünden 2. fragman paylaşıldı.

Umay’ın Kemal’le anlaşma yatığını öğrenen Ümran çıldırıyor… Ümran, Cemal’in Yıldırım’ı öldürme planı yaptığını öğrendi ve onu durdurmak için elinden geleni yapıyor. Cemal ise kararlı gözüküyor. Videodan yeni bölümden detayları öğrenebilirsiniz.

İlk fragmanda Yıldırım, sonunda Umay’ın hamile kaldığını öğrenmişti. Çocuğun öldüğünü zanneden Yıldırım, büyük bir acı yaşamıştı. Dizide başka neler olacağı merakla beklenmekte…

12. bölümde neler yaşanmıştı?

Hayat’ın gerçeği öğrenmesiyle, Umay ve Ümran için yeni bir dönem başlar.

Hayat bütün pişmanlığıyla annesine sıkı sıkı sarılırken, Umay yıkılır fakat yenilgiyi kabul etmeye niyeti yoktur. Hayat, henüz Umay’ın yalanlarını hazmedememişken, Hayal’in Volkan’la yaşananları öğrenmesiyle ortalık karışır. Hayal’in dinmek bilmeyen öfkesiyle kopan kıyamet, Ümran ve Umay için de sınav olacaktır. Arka arkaya ortaya dökülen gerçeklerin ardından, Hayat’ın evden ayrılmaya karar vermesiyle Ümran ve Umay tehlikeli bir savaşa girer.

Hayat ve Ümran’ın kararlılığı karşısında, Umay en güçlü silahını kullanmaktan çekinmez. Annesiyle birlikte yeni bir sayfa açmaya kararlı olan Hayat’ın, Yıldırım’a olan öfkesi ise artık Ümran için yıkıcı bir haldedir. Umay, pamuk ipliği gibi sökülen sırların arasında köşeye sıkışırken Reşat ve Cansel’in uygunsuz görüntüleri dengeleri değiştirmek üzeredir.

Diğer yanda, Rezzan’ın Umay’ın Ümmü olduğunu öğrenmesi ise yeni bir yüzleşmenin fitilini ateşler. Geçmişin gölgesi sadece Umay’ın değil, Ümran ve Yıldırım’ın da bugününü karanlığa boğmak üzeredir.