Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 24 Mart Pazar 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Kardeş Çocukları 24 Mart Pazar 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kardeş Çocukları dizisi Star TV ekranında şu ana kadar 8 bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Her geçen hafta diziye olan ilgi arttı. Usta oyuncuları bünyesinde barındıran Kardeş Çocukları, son dönemde en dikkat çeken yapımlardan birisi olduğunu da gösterdi. Star TV’nin kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Engin Alkan gibi oyuncuların yer aldığı dizisi, sosyal medyada de ciddi bir etkileşim yaratmakta.

Kardeş Çocukları dizisinin 9. bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? 24 Mart Pazar günü ekrana gelecek olan 9. bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

Gold Film imzalı dizi düşman iki kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Geçmişte yaşanan bir ihanetle düşman olan kız kardeşlerin husumeti ve çekişmesi bugünkü hikayelerini de etkiliyor. Hatta geçmişten gelen olaylarla bugün daha karmaşık bir durumun içindeler.

Umay ve Yıldırım’ın kızı olan Hayat aslında teyzesi olan Ümran’ı annesi zannediyor. Aynı Umay gibi lüks, para düşkünü olan Hayat Umay’ı tanıdıktan sonra neredeyse ona tapar hale geldi ve Ümran’ı küçük görmeye başladı. Hayat’ın bu tavırları izleyici oldukça kızdırıyor ve Umay’ın aslında onu hayatında istemeyip terk eden annesi olduğunu öğrenince ne yapacağını merak ediyor.

Umay’ın eşi Reşat’ın Umay ve Yıldırım arasındaki geçmiş hikayeyi yavaş yavaş öğrenmeye başlamasıyla olaylar karışmaya başlayacak gibi görünüyor.

Reşat’ın Umay’ın Hayat’ın annesi olduğunu öğrenmesi hatta Umay Karay’ın terk ettiği bir kızının daha olduğunun cemiyette duyulması, Yıldırım’ın da bu gerçeği öğrenmesi dizideki olayları ve entrika dozunu elbette ki daha da arttıracak.