Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle

Kardeş Çocukları 4. Bölüm 2. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kardeş Çocukları dizisinde Ümran’ın kabullenemediği gerçek!
Star TV’nin yeni dizisi Kardeş Çocukları, Pazar akşamı ekrana gelen 3. bölümüyle reytinglerde tüm gruplarda birinciliği elde ederek müthiş bir çıkışa imza atmıştı.

Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ’a başrollerde Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Engin Alkan, Evrim Doğan, Elif Çakman, Handan Yıldırım, Batuhan Ekşi, Nilay Erdönmez gibi isimler eşlik ediyor. Pazar akşamı ekrana gelen Kardeş Çocukları dizisinin 4. yeni bölümünden yeni detaylar geldi.. Videodan 4. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

4. yeni bölümde neler izleyeceğimize yönelik detaylar da ortaya çıkmakta. Dizinin yeni bölümünde Hayat annesini ağlayarak arıyor. Ümran kızının başkası olmasını kabullenemiyor.

Ümran’ın kapıya gelmesi ile Umay ile yüzleşme başlıyor. Ümran ile Umay atışması Reşat’ın gelmesi ile kısa süreli bir bitiş yaşıyor. O sırada kızların dışarı çıktığı haberi geliyor.

Cemal yediği bıçak darbesinden sonra hastaneye kaldırıyor ama yolda ambulans ortadan kayboluyor ve bir patlama oluyor. Ümran telaşlanıyor.

Hayal’in telaşla eve gelip Hayat’ın kayıp olmasını söylemesi ile durum daha da karışıyor. Ümran, Umay’a saldırıyor ve ‘kızımı sen kaçırdın’ diye bağırıyor. Reşat, Ümran’ı hırpalayarak sakinleştirmeye çalışıyor. Tam o sırada Hayal eve geliyor.