Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 4. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Entrikalar bitmek bilmiyor!

Kardeş Çocukları 4. Yeni Bölüm Fragmanı İzle! Entrikalar bitmek bilmiyor!

tarafından ker_def

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin 3. bölümü 10 Şubat Pazar akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluştu. Dizi ilgi çekmeye devam ediyor.

Hayat, bilmediği gerçeklerin onu nereye götüreceğinden habersiz Ümran ile tartışırken, Umay da yeni planlar peşinde. Ancak Yıldırım’ın ortaya çıkması da an meselesi! Kardeş Çocukları dizisinin 3. bölümü bir hayli hareketli geçti. 17 Şubat Pazar akşamı ise dizinin 4. bölümünü izleyeceğiz. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Bu konuyla ilgili detayları videodan izleyebilirsiniz.

Peki 10 Şubat Pazar günü yayınlanan 3. bölümde neler oldu?

Ümran ve Umay’ın yıllar sonra karşı karşıya gelmesi sadece ikisi için değil Hayal ve Hayat için de sarsıcı olur. Ümran, Hayat’la birlikte köye geri döner ama ne köy, ne de Hayat eskisi gibi değildir.

Hayat, yaşadıklarının acısını var gücüyle annesinden çıkarırken, onlardan kurtulduğu için rahat bir nefes alan Umay ise başını nasıl bir belaya soktuğunun farkında olmadan, hayatındaki tüm krizleri yönettiğini sanır.

Öte yandan Yıldırım, adım adım hayatını değiştirecek sırlara yürüdüğünden habersiz, attığı her adımda Umay’ın dünyasına biraz daha yaklaşır. Hayal’in Volkan’la ilgili yaşadığı derin hayal kırıklığının yıkıcı sonuçları, hem Umay’ın hesaplarını hem de Ümran’ın umutlarını yerle bir eder. Umay, yaptığı şeytani anlaşmanın bedelini ödemek üzereyken Yıldırım ve Ümran en beklemedikleri anda geçmişleriyle karşı karşıya kalır.

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Sırma Yanık

Oyuncu Kadrosu:
Mehmet Aslantuğ
Ayça Bingöl
Nur Fettahoğlu
Furkan Andıç
Afra Saraçoğlu
Murat Daltaban
Alara Turan
Engin Alkan
Evrim Doğan
Elif Çakman
Handan Yıldırım
Batuhan Ekşi
Nilay Erdönmez