Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 6. Yeni Bölüm 1. Fragmanı İzle!

Kardeş Çocukları 6. Yeni Bölüm 1. Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Star TV’nin yeni başlayan dizilerinden Kardeş Çocukları, Pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Kardeş Çocukları dizisinin 5. bölümü 24 Şubat Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadığı dizinin 5. bölümünde annesinden teyzesini sakladığı için nefret ettiğini söyleyen Hayat, teyzesi Umay’ın hikayeyi anlatmak istemesiyle çok şaşırmıştı.

Kardeş Çocukları dizisinin 3 Mart Pazar günü ekrana gelecek yeni bölümünde ise neler olacağı merakla beklenmekte. Dizinin 6. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Kardeş Çocukları 5. ve son bölümünde neler yaşanmıştı?

Yıldırım ve Ümran’ın sürpriz karşılaşmalarıyla birlikte gizli gerçekler çorap söküğü gibi çözülmeye başlar. Ümran’ı bir anda Hayat’ın annesi olarak karşısında bulmak da, Umay’ın kim olduğunu anlamak da Yıldırım için sarsıcı olur.

Hayatının şokunu yaşayan Ümran ise, geçmişin bitmek bilmez öfkesi ve acısıyla baş başa, üstelik büyük sırrını korumak için Umay’la iş birliği yapmak zorundadır. Yıldırım, yıllardır içinde yanan pişmanlık ateşiyle Ümran’a sesini duyurabilmek için çırpınırken, Hayat ise annesinin de teyzesinin de Yıldırım’la ilgili bir şeyler sakladığının farkında ve iz peşindedir.

Diğer yanda, Volkan’ın Hayat’la ilgilenmeye başladığını fark eden Hayal kıskançlık krizleriyle baş etmeye çalışırken, Volkan ve Hayat arasındaki çekim Ümran’ı da huzursuz eder. Düşman kardeşler, zoraki iş birlikleriyle ortak hedeflerine ulaşıp birbirlerinden kurtulmayı başarmak üzereyken hem Cemal’den hem de Yıldırım’dan gelen hamleler ortalığı karıştırır. Umay’ın, geçmişin gölgesinden kurtulmak için attığı acımasız adım ise, bir anda bütün dengeleri değiştirir.

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Sırma Yanık

Oyuncu Kadrosu:
Mehmet Aslantuğ
Ayça Bingöl
Nur Fettahoğlu
Furkan Andıç
Afra Saraçoğlu
Murat Daltaban
Alara Turan
Engin Alkan
Evrim Doğan
Elif Çakman
Handan Yıldırım
Batuhan Ekşi
Nilay Erdönmez