Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hayat büyük karmaşa içinde!

Kardeş Çocukları 7. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Hayat büyük karmaşa içinde!

tarafından ker_def

Pazar akşamları izleyicileri ekran başına toplayan ve bir hayli etki sahneleriyle de büyük beğeni toplayan Kardeş Çocukları dizisi iyi bir performans yakaladı. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizide dikkat çeken aşk üçgeni herkesi şaşırtacak gelişmelerin yaşanmasına sebep olacağa benziyor.

Star TV’nin yayınlandığı günden bu yana dikkat çeken dizisi ‘Kardeş Çocukları’ geçmişte aynı adama aşık olmuş iki düşman kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Dizinin 7. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Kardeş Çocukları 7. bölümden ilk fragmanda detaylar vardı.

Hayat, babası sandığı Cemal ile karşılaşıyor. Bu şok karşılaşmanın ardından Hayat, öldü sandığı Cemal’in yüzünü görebilecek mi merak konusu.

Bu arada Umay’ın kendisini annesine karşı doldurduğu Hayat, Ümran’a karşı büyük bir öfke duyuyor. Aynı öfkeyi Yıldırım’a da besleyen Hayat, büyük bir karmaşa içinde.

Umay ise Hayat’a söylediği yalanlardan sonra Ümran ile karşı karşıya gelecek.

Ümran ve Yıldırım’ın konuşmalarına şahit olan Volkan’ın da kafası bir hayli karışıyor.

Kardeş Çocukları dizisinde ‘bu kadar da olur mu’ dedirten gelişme!

Umay ve Ümran’ın yıllar öncesinden gelen çekişmesi devam ederken onların geçmişte yaşadıklarını bugün yaşayacak olan Hayat ve Hayal karakterinin hikayesi de dikkat çekiyor.

Henüz kardeş olduklarını bilmeyen Hayal ve Hayat da Volkan’a yani aynı adama aşıklar. Gerçi Volkan kendisine takıntılı bir sevgi besleyen Hayal’a kardeş gözüyle baktığı için iki genç kızın hikayesinde annelerininki gibi bir ihanet detayı olmayacaktır ama Hayal’in de geçmişte Ümran’ın kırıldığı kadar kırılacağı kesin gibi.

Hayat’ın öz annesi Umay gibi hırslı, paragöz, ve şımarık tavırları dikkat çekerken ilk bölümlerde ezik gibi gösterilse de Hayal karakteri de mütevazılığı ile Ümran ile özdeşleştiriliyor.

Öte yandan; izleyici Hayal ve Hayat’ın Volkan için çekişmesini beklerken geçtiğimiz bölüm iki kıza yeni bir rakip geldi.

Yıldırım’ın yeğeni İdil’in de gelir gelmez Volkan’a ilgi duyması, onunla yakınlaşma çabasına girmesi ve hatta Hayal ile Hayat’ı “Bu parti küçük kızlara göre değil” diyerek küçümsemesi dizideki olayları hareketlendirecek gibi görünüyor.

Anlaşılan; Hayal ve Hayat birbirlerinden önce İdil ile mücadele edecekler gibi görünüyor ama aynı adama aşık 3 karakterin olması da izleyicilere biraz abartı gelmedi de değil.

Yapım: Gold Film
Yönetmen: Faruk Teber
Senarist: Sırma Yanık

Oyuncu Kadrosu:
Mehmet Aslantuğ
Ayça Bingöl
Nur Fettahoğlu
Furkan Andıç
Afra Saraçoğlu
Murat Daltaban
Alara Turan
Engin Alkan
Evrim Doğan
Elif Çakman
Handan Yıldırım
Batuhan Ekşi
Nilay Erdönmez