Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sürpriz gelişmeler var

Kardeş Çocukları 8. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sürpriz gelişmeler var

tarafından ker_def

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları Kardeş Çocukları dizisinin 8. bölümü büyük bir merakla beklenmekte. Star TV’nin sevilen dizisi Pazar akşamlarının yeni favorisi olma yolunda ilerliyor. Kardeş Çocukları dizisinin 8. yeni bölümü 17 Mart Pazar günü ekranda yerini alacak.

Dizide sürpriz gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Kardeş Çocukları 8. bölümden 2. fragman yayınlandı. Videodan yeni bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Peki 8. bölümde izleyiciler nelere dikkat etmeli? Bazı detaylar şöyle:

Star Tv’de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler var. Cemal’e iğne yapan Umay, Yıldırım’ın son anda yetişmesiyle neler olduğunu anlatmak zorunda kalacak. Yıldırım’a gerçekleri anlatıp anlatmayacağı merakla beklenen Umay’ı bekleyen asıl sürpriz ise kocasının gelmesi olacak.

Yıldırım ile yakalanan Umay, bu durumu eşine nasıl açıklayacak merak konusuyken, Yıldırım da olanlardan daha çok şüphelenmeye başlıyor. Cemal ise Yıldırım’ın yanına gidip Umay ile aralarında ne yaşandığını soruyor.

Bu arada Cemal, Umay’ı yakalıyor. Ormanlık bir arazide Umay’ı köşeye kıstıran Cemal, nasıl bir adım atacak?

Ümran’a gelen “Hayalet avlamak istiyorsan bu adrese gel” notunu Cemal’in gönderip göndermediği ise merak konusu.

Hayat ile Volkan arasında da beklenmeyen bir yakınlaşma olacak. Ancak bu yakınlaşmanın bir de şahidi var!