Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde ‘bu kadar da olur mu’ dedirten gelişme!

Kardeş Çocukları dizisinde ‘bu kadar da olur mu’ dedirten gelişme!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay – Pazar akşamları izleyicileri ekran başına toplayan ve bir hayli etki sahneleriyle de büyük beğeni toplayan Kardeş Çocukları dizisi iyi bir performans yakaladı. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizide dikkat çeken aşk üçgeni herkesi şaşırtacak gelişmelerin yaşanmasına sebep olacağa benziyor.

Star TV’nin yayınlandığı günden bu yana dikkat çeken dizisi ‘Kardeş Çocukları’ geçmişte aynı adama aşık olmuş iki düşman kız kardeşin hikayesini anlatıyor.

Umay ve Ümran’ın yıllar öncesinden gelen çekişmesi devam ederken onların geçmişte yaşadıklarını bugün yaşayacak olan Hayat ve Hayal karakterinin hikayesi de dikkat çekiyor.

Henüz kardeş olduklarını bilmeyen Hayal ve Hayat da Volkan’a yani aynı adama aşıklar. Gerçi Volkan kendisine takıntılı bir sevgi besleyen Hayal’a kardeş gözüyle baktığı için iki genç kızın hikayesinde annelerininki gibi bir ihanet detayı olmayacaktır ama Hayal’in de geçmişte Ümran’ın kırıldığı kadar kırılacağı kesin gibi.

Kardeş Çocukları dizisinde 'bu kadar da olur mu' dedirten gelişme! 7

Hayat’ın öz annesi Umay gibi hırslı, paragöz, ve şımarık tavırları dikkat çekerken ilk bölümlerde ezik gibi gösterilse de Hayal karakteri de mütevazılığı ile Ümran ile özdeşleştiriliyor.

Öte yandan; izleyici Hayal ve Hayat’ın Volkan için çekişmesini beklerken geçtiğimiz bölüm iki kıza yeni bir rakip geldi.

Yıldırım’ın yeğeni İdil’in de gelir gelmez Volkan’a ilgi duyması, onunla yakınlaşma çabasına girmesi ve hatta Hayal ile Hayat’ı “Bu parti küçük kızlara göre değil” diyerek küçümsemesi dizideki olayları hareketlendirecek gibi görünüyor.

Anlaşılan; Hayal ve Hayat birbirlerinden önce İdil ile mücadele edecekler gibi görünüyor ama aynı adama aşık 3 karakterin olması da izleyicilere biraz abartı gelmedi de değil.