Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde Hayat’a tuzak kuruluyor!

Kardeş Çocukları dizisinde Hayat’a tuzak kuruluyor!

tarafından zk zk

Star TV’de Pazar akşamları Kardeş Çocukları dizisinin 10. bölümünde Hayat, Hayal ile birlikte Umay’ın marka tanıtım gecesinde defileye çıkıyor.

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümünde Hayat, büyük geceye hazırlanırken başına hiç ummadık olaylar gelecek.

Cemal, defilede ortaya çıkıyor. Hayat, babası sandığı Cemal’ı karşısında görünce büyük bir şok yaşayacak.

Bu arada defile öncesinde Hayat’a tuzak kuran İdil’in ne yapmaya çalıştığı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

İşte Kardeş Çocukları 10. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hayat ve Hayal arasında Volkan krizi patlıyor!

Cemal’in yaşadığını gözleriyle gören ve Umay’la akıl almaz iş birliklerini öğrenen Ümran’ın her ikisiyle de yüzleşmesi çok ağır olur. Ümran, gerçekler ve yalanlar arasında büyük bir seçim yapmak zorundayken, Umay’ın kendi geleceğini Ümran’ın eline bırakmaya hiç niyeti yoktur.

Reşat, Yıldırım ve Umay arasındaki geçmişin peşindeyken, Umay’ın gelecek planları Reşat için de sürpriz olur. Umay ve Ümran arasında ipler hiç olmadığı kadar gerilirken, Hayat ve Hayal arasında ise bütün şiddetiyle Volkan krizi patlar. Kızlar arasında yaşananlar, hem Karay’ları hem de Saner’leri etkiler.

Rezzan ve Hayat’ın karşı karşıya gelmesiyle Umay için eski defterler açılır. Cemal’in, Ümran’ı Yıldırım’dan kıskanmaya başlaması tehlikeli bir hal alır ve Yıldırım tehlikeye yürüdüğünden habersiz Ümran’ın sırlarını çözmeye başlar.