Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde kadın oyuncuların meşhur dedikodu karavanı!

Kardeş Çocukları dizisinde kadın oyuncuların meşhur dedikodu karavanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında 2. sezonunda Salı akşamları izleyicilerle buluşacak olan Kardeş Çocukları dizisinin 3 ünlü oyuncusu youtube canlı yayınında hayranlarının sorularını yanıtladı.

Dizinin, 2. sezon başlangıcı öncesinde yapılan canlı yayında setten bazı önemli detaylar ortaya çıktı.Sette en çok kimlerle vakit geçirildiği sorusunu arkadaşlarına yönelten Berkay Hardal, bazı detayların da ortaya çıkmasına sebep oldu.

Afra Saraçoğlu ve Alara Turan’ın meşhur kadınlar dedikodu karavanı hakkında bilgiler verdi.

Alara Turan, “Kadınlar arada dedikodu yapmak için bir köşeye çekiliyor. Siz Batu (Batuhan Ekşi) ile kenara çekiliyorsunuz” diye Berkay Hardal’ın sorusuna yanıt verdi.

Afra Saraçoğlu, “Benim karavana çekiliyoruz” diye devam etti. Berkay Hardal ise “Sizin o karavanı biliyoruz tabii de çok dillendirmeyelim burada” şeklinde konuştu.

Kardeş Çocukları dizisinde kadın oyuncuların meşhur dedikodu karavanı! 7

Saraçoğlu, “Ben Alara ile çok vakit geçiriyorum ve bu durumdan çok memnunum.Espri, şaka falan yapıyoruz ama Nur (Fettahoğlu) abla ile çok vakit geçiriyoruz. Ayça (Bingöl) abla ile şuan hiç vakit geçiremiyoruz” şeklinde konuşarak aslında spoiler verdi. Bingöl’ün 2.sezonda birçok isimle sahnesi yok.

Alara Turan da Ayça Bingöl ile ikinci sezonda hiç karşılaşmadığını belirterek, kendisini çok özlediğini anlattı.

Dizinin set ortamında Afra Saraçoğlu, Alara Turan, Berkay Hardal ve Batuhan Ekşi’nin birlikte çok vakit geçirdiği de ortaya çıktı.

Videodan tüm konuşmaları izleyebilirsiniz: