Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde korkunç son! Umay ve Yıldırım öldü mü?

Kardeş Çocukları dizisinde korkunç son! Umay ve Yıldırım öldü mü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de dün akşam 17. bölümüyle sezon finali yapan Kardeş Çocukları dizisi, heyecanlı gelişmelerle ekrana ara verdi.

Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingöl’ün oynadıkları dizide Reşat, karısını öldürmek için önce silaha sarıldı ama ateş edemedi.

Daha sonra kurduğu bir planla Umay’a boşanmak için istediğini vereceğini söyledi. Umay, Reşat’a inanıp onunla evde buluştu.

Ancak Reşat, önceden her şeyi planlamıştı. Zehra Hanım’a Umay’ın en sevdiği kahveyi yaptıran Reşat, içine onu öldürecek bir ilaç koydu. Umay, aklına bile gelmeyen bu planla tuzağa düştü. Kahveyi içti ve fenalaştı. Yere düşen Umay’ın başında Reşat polisi arayıp “Karımı öldürdüm” diyerek kendisini ihbar etti.

Tam bu sırada, Savaş’ın hayatlarına verdiği zarardan kurtulmaya çalışan Umay’ın bir planı işlemekteydi yandaki evin bahçesinde! Umay, Savaş’tan kurtulamayacağını anlayınca onu öldürtmeye karar vermişti.

Silahlı adamlar arabayla Yıldırım’ın evinin bahçesinin önünden geçerken ateş açmaya başladı. Bu sırada eline bavulunu alıp Yıldırım’a veda etmeye gelen Ümran, ona Hayat’ın onun kızı olduğunu anlatan mektubu vermişti. Yıldırım elinde mektupla kalakalırken, Hayat annesini görmüş ve nereye gittiğini sormaktaydı.

Kardeş Çocukları dizisinde korkunç son! Umay ve Yıldırım öldü mü? 7

Aynı anda Savaş da Yıldırım’ın yanına gelmişti ve yine Rezzan Hanım da Savaş için yaptırdığı DNA testi elinde bahçede Yıldırım’a doğru yürüyordu.

Dayısının çağırdığı İdil de bir kaç saniye önce taksiden inmiş bahçenin kapısındaydı.

Herkesin aynı anda orada olduğu korkunç olayda kim öldü henüz bilmiyoruz. Yıldırım’ın Savaş’a siper olup bir kaç kurşun yediği görüldü.

Fakat adamlar çok sayıda kurşun sıktı. Dizinin final sahnesinde polisin geldiği, ambulansa bir cesedin bindirildiği görülüyor.

O anda Yıldırım ve İdil ortalıkta yok. Rezzan Hanım, Savaş, Hayat ve Ümran’a bir şey olmadığı görülmekte.

Ancak pek çok dizide olduğu gibi kimin ölüp kimin kaldığı yeni sezonda belli olacak.

Yine de başrollerin diziden ayrılmayacağı düşünülüyor. Umay’ın ve Yıldırım’ın nasıl kurtulacağı merak konusu.

Kardeş Çocukları dizisi, dikkat çeken bir sezon finaliyle ara verdi. Yeni sezonda bakalım nasıl gelişmeler bekliyor izleyiciyi…

İşte Umay’ın zehirlendiği o sahne:

İşte Yıldırım’ın vurulduğu o sahne:

17. Bölüm Özet (Sezon Finali):

Savaş’ı görüp, bir kez daha Umay’ın oyununa geldiğini anlayan Ümran çılgına döner. Yıldırım’ın gözünü açmaya çalışır fakat hiç ummadığı bir tepki alır. Hayat’ın da devreye girmesiyle birlikte Umay’ın oyunu tamamen raydan çıkar.
Savaş’ın, Umay’ın tüm ikazlarına rağmen Hayat’la tanışması, Umay için de sürpriz olan bir süreci başlatır. Kurduğu oyunda erken fire veren Umay, Ümran’ı kontrol altında tutmak için yeni bir hamle yaparken, Ümran’ın ilk kez Umay’ın bile hesaplayamadığı planları vardır.
Umay ve Ümran arasında kartlar yeniden dağıtılırken, arka arkaya aldığı ağır yenilgilerle bozguna uğramış olan Reşat, bu kez başladığı işi bitirmeye kararlıdır. Nasıl bir tehlike altında olduğundan habersiz olan Umay, yalanları ortaya çıkmasın diye daha önce hiç olmadığı kadar ileri giderken Ümran ise artık oyunu bozmaya hazırdır.