Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde tehlikeli oyun!

Kardeş Çocukları dizisinde tehlikeli oyun!

tarafından zk zk

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları Kardeş Çocukları dizisinin 8. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Televizyongazetesi/Detay

Star Tv’de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde sürpriz gelişmeler var. Cemal’e iğne yapan Umay, Yıldırım’ın son anda yetişmesiyle neler olduğunu anlatmak zorunda kalacak. Yıldırım’a gerçekleri anlatıp anlatmayacağı merakla beklenen Umay’ı bekleyen asıl sürpriz ise kocasının gelmesi olacak.

Yıldırım ile yakalanan Umay, bu durumu eşine nasıl açıklayacak merak konusuyken, Yıldırım da olanlardan daha çok şüphelenmeye başlıyor. Cemal ise Yıldırım’ın yanına gidip Umay ile aralarında ne yaşandığını soruyor.

Kardeş Çocukları dizisinde tehlikeli oyun! 7

Bu arada Cemal, Umay’ı yakalıyor. Ormanlık bir arazide Umay’ı köşeye kıstıran Cemal, nasıl bir adım atacak?

Ümran’a gelen “Hayalet avlamak istiyorsan bu adrese gel” notunu Cemal’in gönderip göndermediği ise merak konusu.

Hayat ile Volkan arasında da beklenmeyen bir yakınlaşma olacak. Ancak bu yakınlaşmanın bir de şahidi var!

Kardeş Çocukları 8. bölüm tanıtımı:

7. bölümde neler oldu?

Hayat ve Volkan arasında tansiyon yükseliyor.

Hayat’ın olaylı gecesi, Yıldırım’ı geçmişle ilgili ağır bir yüzleşmeye sürükler. Cemal’in tehlikeli oyunu ise, geceyi Ümran için kabusa çevirir. Olaylı gecenin yankıları, ertesi gün de devam ederken Umay, Reşat’ın beklenmedik hamlesiyle alt üst olur. Reşat, Umay’ın Yıldırım’la ilgili bir şeyler sakladığından emin, sırların peşindeyken Ümran da Cemal’le ilgili gerçeklerin peşine düşer.

Hayat’ın yaptıklarıyla zor durumda kalan Yıldırım ise, Ümran’la aralarındaki duvarları yıkmaya kararlıdır. Sebep oldukları yüzünden büyük utanç yaşayan Hayat ve geçmişi bir de Yıldırım’dan dinleyen Volkan, Umay yüzünden bir kez daha karşı karşıya gelseler de şiddetle birbirlerine çekilmeye devam ederler. Hayat ve Volkan arasında tansiyon yükselirken, Hayal’in öğrendiği gerçek ortalığı karıştırır. Ümran, Cemal’in yaşadığına dair şüpheleriyle onu gerçeğe götürecek ilk adımı atarken, Yıldırım ve Umay ise hiç beklemedikleri bir sınav vermek üzeredir.