Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisinde Ümran, gözünü fena karartacak!

Kardeş Çocukları dizisinde Ümran, gözünü fena karartacak!

tarafından zk zk

Star TV’de dün akşam 6. bölümü yayınlanan Kardeş Çocukları dizisinin yeni bölümünde Ümran çileden çıkıyor.

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç ve Afra Saraçoğlu’nun oynadıkları dizide Umay, yıllar önce kızkardeşinin sevgilisini elinden alıp, ondan doğurduğu çocuğu bırakıp giden kişi olmasına karşın, hayata olayları bambaşka anlattı.

Televizyongazetesi/Detay

Hayat, annesi sandığı Ümran’ın, teyzesi sandığı Umay’ın sevgilisi olan Yıldırım’ı elinden aldığını sanırken, Ümran’ın da gerçekleri anlatamayacak bir pozisyona soktu.

Hayat, annesinden için için nefret ederken, Ümran da kızının yalanlara inanmasına engel olamamanın acısını yaşıyor.

7. bölümde her şeyi yoluna koyduğunu düşünen Umay, banyosunda mutlu mutlu köpüklerle oynarken, Ümran bir anda içeri giriyor.

Kardeş Çocukları dizisinde Ümran, gözünü fena karartacak! 7

Kızına söylediği yalanlar nedeniyle Umay’ı küvetin içinde boğmaya çalışan Ümran, kendisini onun elinden kurtaran Umay’ın sözleriyle şaşkına uğruyor.

Umay, gerçeği söylerse onun daha kötü bir duruma düşeceğini vurgulayarak “Sen benim yalanlarıma mecbursun” diyerek onu zor bir durumun içinde bırakacak.

İşte 7. bölümden ilk sahne:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Hayal ve Hayat, Volkan yüzünden karşı karşıya geliyor.

Ümran ve Yıldırım, yıllar sonra geçmişin hesaplaşmasına dalarken, Umay Hayat’a geçmişle ilgili bambaşka bir hikaye anlatır. Umay’ın tuzağına düşen Hayat, annesiyle ilgili yeni bir hayal kırıklığının pençesinde, bir kez daha dağılır. İki kız kardeşin gerçek hikayesine kulak misafiri olan Volkan ise öğrendiklerinin ağırlığıyla büyük bir karar vermek üzeredir. Diğer yanda, Volkan ve Hayat arasındaki çekim giderek gözle görülür hale gelirken, Hayal ve Hayat ilk kez Volkan yüzünden karşı karşıya gelir. Ümran’la arasındaki duvarları yıkmaya kararlı olan Yıldırım’ın attığı beklenmedik adım ise, düşman kardeşler için yepyeni bir dönemi başlatır. Öte yandan, Ümran’a olan hastalıklı sevgisiyle kıvranan Cemal, hızla Umay’ın kontrolünden çıkar. İki kardeş de büyük tehlike altındadır. Yıldırım’ın ailesinin Amerika’dan dönmesi ise, sadece Ümran ve Umay için değil, Hayal ve Hayat için de sarsıcı sonuçlara gebedir.