Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeş Çocukları dizisine sürpriz iki isim daha katıldı…

Kardeş Çocukları dizisine sürpriz iki isim daha katıldı…

tarafından zk zk
Star TV’nin yeni dizisi Kardeş Çocukları’nın çekimleri sürerken, iki yeni oyuncunun daha dizinin kadrosuna katıldığı öğrenildi.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, diziye yeni katılan usta oyuncu, Star’ın Kardeş Çocukları dizisinde Nur Fettahoğlu’nun eşini hangi canlandıracak.

Ünlü senarist Sırma Yanık’ın “Evlatlar annelerin sınavıdır, hayaller de hayatların” sloganıyla yazdığı Gold Film imzalı Kardeş Çocukları dizisinin çekimleri tam gaz sürüyor.

Yeni yılda Star TV’de yayınlanacak olan dizinin kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Alara Turan, Furkan Andıç, Murat Daltaban, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez rol alıyor.

Kardeş Çocukları dizisine sürpriz iki isim daha katıldı... 8

Faruk Teber’in yönettiği dizide geçmişte Yıldırım Saner (Mehmet Aslantuğ) adlı doktora aşık olan Umay ve Ümran adlı iki kızkardeşin hikâyesi ekrana taşınıyor. Kadına şiddeti de sorgulayan dizide arkasında büyük bir sırrı bırakıp büyükşehire kaçıp yepyeni bir kimlikle zengin bir hayata adım atan Umay’a Nur Fettahoğlu hayat veriyor.

Umay’ın evlendiği mimar ‘Refik Karay’ karakterini ise usta oyuncu Engin Alkan canlandırıyor.

Kardeş Çocukları dizisine sürpriz iki isim daha katıldı... 9

Merakla beklenen dizinin kadrosuna ayrıca ‘Lebriz’ karakteriyle Evrim Doğan da katıldı. Doğan, aynı zamanda ‘Kardeş Çocukları’ dizisinin Hayat’ı Afra Saraçoğlu’nun ‘Aşk Bu Mu?’ filminde annesini de canlandırmıştı.